flying  Dołączył: 13 Sie 2007
Tak , technicznie coś nie teges z tą stroną,ale zacząłem ją drążyć uparcie.
Zauważyłem że można strzałkami góra -dół też pojechać....i tam znalazłem fotę-ojciec jadący na rowerze z dzieckiem w koszyku z przodu....piękna fota,coś wspaniałego,rozwala po prostu.

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
dan napisał/a:
Cos mi sie kojarzy, ze Lipa to juz niejeden konkurs wygral. Tylko nie pamietam skad o tym wiem :-P

Lipa, nie swiruj, pokaz cos :-)

Maciej  Dołączył: 18 Cze 2007
alkos napisał/a:

Przyłączam się do prośby. :-)

Rumpel  Dołączył: 08 Lut 2007
Maciej napisał/a:
alkos napisał/a:

Przyłączam się do prośby. :-)

I ja też :-)

Lipa Dołączył: 20 Kwi 2006
http://www.bzwbkpressfoto.pl/
te portrety o tych ptoszkach to moje, jest już kontynuacja tego projektu tylko że tu jest jakaś diablo skomplikowana procedura wieszania tych zdjęć :-) kiedys próbowałem pokazywac w naszej galerii ale mnie admin pogonił bo jakieś limity naruszyłem :-)

Lipa napisał/a:
te portrety o tych ptoszkach to moje

ale fajne! :-) ciesze sie ze nie zrobiles tego w bw, nabralo dzieki temu zycia, usmiechu, wrazenia ze to nic ginacego, ze zjawisko jest wspolczesne i ma sie dobrze... :-) takie progresywne ratowanie od zapomnienia ;-) no i poza tym cieple, bliskie portrety ludzi. dobrze mi podzialalo na dusze (po wczorajszej sesji twin peaks ;-) )

Lipa Dołączył: 20 Kwi 2006
dzięki! :-)
w sumie to był rok ciężkiej roboty, początki nie były łatwe...

Rumpel  Dołączył: 08 Lut 2007
Gdy pracowałem jako kamieniarz, to obok mego zakładu była jakaś enklawa zapalonych gołębiarzy ( Harbutowice na Śląsku Cieszyńskim ). Jak na 6:00 do pracy przychodziłem, to oni już przed gołębnikiem wgapieni w niebo ( i bynajmniej nie dlatego, by jakieś specjalne loty były ) . Obca to dla mnie pasja, ale podziwiałem ich...

Zdjęcia badzo mi się podobają :-)

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
Również obejrzałam zdjęcia i jestem zachwycona. Niby to są takie sytuacje, które każdy widuje, codzienne, ale żeby zebrać to w całość, która tworzy jakąś historię - dużo trudniej.
Gratulacje Lipa :-B

Tomaszttr  Dołączył: 23 Lut 2007
Bo w tej galerii jest kilka poziomów, dlatego jest strzałka do góry lub na dół.

Każdy zdążył się już dawno pokapować.

Cytat
Każdy zdążył się już dawno pokapować.

oh, rili?

To tylko taka dygresja do postu Tomaszttr, bo wypalił ni stąd ni zowąd. :-P

aldek  Dołączył: 13 Paź 2006
Kukulu ich mać. Na maku nie działa góra ani dół, tylko na boki. Szkoda, zdjęcia urocze. Kobieta z mężem (chyba) przy białym stole, u wielkiego gara, i ta sama, jak z holenderskiego płótna – otwierająca okno. No i to przecudowne wiejskie sacrum, które się jeszcze w łowickiem ostało...

rychu  Dołączył: 08 Paź 2006
aldek napisał/a:
Na maku nie działa

Trza było z żubrówką spróbować :-P

emgenov  Dołączył: 29 Maj 2007
a nowe 5klatek widzieliśta?
warto ściągnąć

http://www.5klatek.pl/

p
m

lsnk  Dołączył: 23 Lis 2007

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
lsnk napisał/a:
Wystawa we Wrocławiu

Byłem wczoraj na wernisażu - straszny tłok był, kieliszki z winem szybko poznikały (żeśmy się z żoną nie załapali). Przyjdę tam na spokojnie w sobotę.

Pozdrawiam,
Kytutr

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Kytutr, ja się też wybieram. Z Koleżanką Małżonką.
A Grzesia Kołodkę już zdjęli?

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
matb napisał/a:
A Grzesia Kołodkę już zdjęli?
Zdjęli.
Kiedyś z żoną chcieliśmy zobaczyć fotografie Štreita w Bratysławie, ale galeria była nieczynna w poniedziałki, jednak wystawy chodzą za szczęściarzami - i oto proszę: doczekaliśmy się :-)

Skocz do: