Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Cambo
SuperA, K10D, 67II, MC: 24, SMC: 50, 90, 135, 35-105, 18-55
http://marcinkosciolek.com
stopka
odetchnąłem. Pamiętam tamten upadek, pal licho aparat jakimś cudem Tobie nic się nie stało a un się tylko lekko ubił Wiele, wiele szczęsci.vesper napisał/a:Nie mój
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
vesper napisał/a:Nie mój, misie kochane, not this time.
Cambo
forestowy napisał/a:Podstawa: po zatopieniu NIE SUSZYĆ.
[...]
Wysuszenie bez wypłukania wody spowoduje tylko pozostanie osadu/rdzy który/a w konsekwencji wyżre wszystko co metalowe.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
A to najlepszy sposób na kupowanie nowego aparatu. Słona woda jest żrąca, więc trzeba szybko umyć pod bieżącą wodą i do serwisu, a jeśli spoczywał w morzu dłużej niż kilka minut, to po przemyciu bieżącą najlepiej zanurzyć w destylowanej i tak do serwisu.Stachu napisał/a:Jeśli aparat był zanurzony w słonej wodzie, to lepiej go z niej nie wyciągać, tylko w jakimś pudelku, w tej wodzie, zawieźć do serwisu, tak czytałem...
vesper napisał/a:Żaba nie przesadzaj, tamta wywrotka nie była jakaś aż
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Iza napisał/a:eszcze siniaki mi nie zeszły...