CytatPoniżej garść całkowicie subiektywnych wrażeń, wrażeń całkiem zadowolonego użytkownika DS-a.
CytatPrzednie kółko nienajlepiej zlokalizowane dla posiadaczy Z1p...
CytatChyba z połowę czasu z aparatem spędziłem wyłącznie na celowaniu i trafianiu AFem, czy to blisko, czy daleko, czy jasno, czy ciemno - zawsze trafiał szybko i bezbłędnie.
Cytat± to samo co w DS. I pod względem jasności i pod względem wielkości.
CytatWidziałem wydruki ok. metr na pół, z ISO 800, które mnie zachwyciły. Gładkie jak pupa niemowlaka, z wielką ilością szczegółów. Facet zeznał, że to było z RAWa, wołane standardowo w PPL, bez żadnych fanaberii, z delikatną redukcją szumów (jak się wyraził - trzy kropki). Myślę, że do ostatecznej oceny trzeba poczekać na soft 1.0, ale ja tam się mocno uspokoiłem.
CytatOddaję głos do studia w Bydgoszczy.
Waidodayo!
hungry.ant
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:nikt zas nigdy nie mowil, ze wizjer w K10D bedzie tak samo duzy jak w K100D
Waidodayo!
hungry.ant
sylwiusz napisał/a:nikt zas nigdy nie mowil, ze wizjer w K10D bedzie tak samo duzy jak w K100D.
KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz
K10D | MZ-5n | MZ-M
tomecki napisał/a:Jarku, a nie powiedzieli kiedy kadyszka będzie dostępna tam u wasz w tej hameryce?
Jarek Dabrowski napisał/a:O, Ned Bunnell właśnie pokazał kilka zdjęć z ISO 200-1600 (pisze, że to cropy, a nie pomniejszenia):
http://nedbunnell.blogspo...tos-of-mom.html
K10D | MZ-5n | MZ-M
szpajchel napisał/a:A widzieliście pokrowiec w wersji limited? Do pracy w terenie:
http://www.pentaxslr.com/
szpajchel napisał/a:A było emigrować...
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
ma1y napisał/a:co do ISO ... ja wydruków nie widziałem, widziałem sample w necie i ... na razie słabizna jak dla mnie ... nie ma się czym podniecać :/
CytatDodam nieśmiało, że dźwignię należy przesunąć w inną stronę, niż pozycja OFF.