JackDeJack  Dołączył: 21 Gru 2007
Grizley nie obraź się, ale jak bym przeczytał taki wpis od kogoś kto ma 2 posty na forum to bym to przyjął jako leniwstwo - w twoim przypadku to juz podpada pod ignorancję.

P.S. w linki nie zaglądałem z braku potrzeby :-D

[ Dodano: 2008-03-17, 19:55 ]
I jeszcz ode mnie:
Nie wierzę handlowcom, marketingowcom i temu podobnym ekspedientom.
W wielu przypadkach nie wiedzą co sprzedają (są chlubne wyjątki).
Jak sam widzisz dałeś się wkręcic gościom z tego linka ;-)

Grizley  Dołączył: 30 Sie 2007
JackDeJack napisał/a:
nie obraź się, ale jak bym przeczytał taki wpis od kogoś kto ma 2 posty na forum to bym to przyjął jako leniwstwo - w twoim przypadku to juz podpada pod ignorancję.

ignorancja = nie wiedza :-P
Nigdy nie patrze na ilość postów dla mnie to nie ma zanczenia, dlaczego ano dlatego że
zdarzają sie przypadki osób z sporą wiekszym licznikiem a zachowują sie jak .i nie dokończę.
JackDeJack napisał/a:
Nie wierzę handlowcom, marketingowcom i temu podobnym ekspedientom.
W wielu przypadkach nie wiedzą co sprzedają (są chlubne wyjątki).
Jak sam widzisz dałeś się wkręcić gościom z tego linka ;-)

No widzisz do tej pory byłem pewny tego co wiem ale to już 2 raz spotkałem sie z nie rzetelnym opisem. Ktoś świeży nie czytając uprzednio , mógł by po prostu popsuć sobie
nowy nabytek.

Grizley napisał/a:
ignorancja = nie wiedza

Ignorancja = leniwstwo x n (gdzie n=nieskończoność)

A ty takim leniem chyba nie jesteś bo coś tam poczytałeś. ;-)

Tylko nie można wierzyć we wszystko co piszą zgodnie z powiedzeniem:
"D.. na płocie było napisane chciałem pogłaskać i mi drzazga weszła!!" :mrgreen:

[ Dodano: 2008-03-17, 20:34 ]
Swoją drogą QSF powinni nazwać:
SOS - Stupid Operator Security

I nakazać zakładanie obiektywu wyposażonego w ten system przed udostępnieniem aparatu komuś np.: u cioci na imieninach - zazwyczaj kręcą wszystkim czym się da - Dzięki Pentaksowi za QSF. :-P

Grizley  Dołączył: 30 Sie 2007
JackDeJack napisał/a:
Tylko nie można wierzyć we wszystko co piszą zgodnie z powiedzeniem:

Moge nie wierzyć komuś na giełdzie , "facetowi przebranemu za księdza" :mrgreen: , ale jak ktoś kto sie zajmuje sprzedażą sprzętu foto to niech to wykonuje należycie , skoro za szkło dla siebie skrobie pewnie z 50%.

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Dzisiaj oznacza: 2008-03-17

JackDeJack napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 19:06
Grizley - RTFM

JackDeJack napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 19:51
Grizley nie obraź się, ale jak bym przeczytał taki wpis od kogoś kto ma 2 posty na forum to bym to przyjął jako leniwstwo - w twoim przypadku to juz podpada pod ignorancję.

JackDeJack, przeczytaj Regulamin Forum, a zauważysz, że złamałeś p. 1. oraz p. 6.

Zorzyk
Przepraszam wszystkich Grizley'a najbardziej (mam nadzieję że się nie obraził). Z ignorancją faktycznie przesadziłem z lekka.

Pisząc RTFM, czyli Read The Friendly Manual powinieniem podać linka. Błędnie założyłem że jak ma ten sprzęt u siebie w domku to ma i instrukcję.

Jeszcze raz przepraszam.

Skocz do: