A to przepraszam :).CytatWypraszam sobie
:) Będzie, będzie. Muszę tylko skończyć budować jedno pudełko.Stachu napisał/a:A ja cały czas czekam na pinhola.
szkło w połowie pełne
Widzę klawiaturę Logitecha, zdaje się że w pracy mam identyczną :) Nie irytuje cię brak Inserta?PiotruśP napisał/a:Na razie przerwa w pracy ...
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Szczerze mówiąc dopiero teraz zostałem uświadomiony, że to Logitech, nie mówiąc już o braku Inserta :). Do czego ten klawisz w ogóle służy? Ktoś mi kiedyś to tłumaczył, ale jak widać nie używam .Ijon napisał/a:Widzę klawiaturę Logitecha, zdaje się że w pracy mam identyczną :) Nie irytuje cię brak Inserta?
szkło w połowie pełne
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Wikipedia napisał/a:
Insert (pol. wstaw) – klawisz na klawiaturze komputera architektury PC. Zgodnie z przeznaczeniem i nazwą najczęstszym jego zastosowaniem jest przełączanie między trybami wstawiania (domyślny) i nadpisywania podczas wprowadzania tekstu. Nazwa na klawiaturze bywa skracana do trzyliterowca „Ins”.
Ciekawostki
Klawisz ten, w sumie dość rzadko używany, jest częstokroć omyłkowo wciskany zamiast sąsiedniego klawisza Delete, który jest używany zdecydowanie częściej. Stąd bywa, że osoby wprowadzające duże ilości tekstu z klawiatury po prostu go demontują
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Sprawdziłem. Istnieje, ale współdzieli miejsce z PrtScn :)malyglod napisał/a:Ponadto domyślam się, że Insert istnieje w tym Logitechu, tyle, że na klawiaturze numerycznej.
szkło w połowie pełne
Pierwszy tego typu (o takim kącie widzenia), zrobiony z puszki po orzeszkach .Stachu napisał/a:To Twój pierwszy?
szkło w połowie pełne
Cambo
szkło w połowie pełne
PiotruśP napisał/a:milo, mijasz to miejsce jadąc autobusem z pracy :).
Cambo
Jak jedziesz autobusem z pracy to po prawej :) ręce masz. Miedzy Włókniarzy a dworcem Żabieniec.milo napisał/a:eee? nie wiem...
szkło w połowie pełne
PiotruśP napisał/a:Miedzy Włókniarzy a dworcem Żabieniec.
Cambo