ThomFoto  Dołączył: 07 Lis 2006
jakbyś ustrzeliwywał gdzieś tego power packa to daj znać. może ustrzelimy dwa.
o kosztach z b$H wiem doskonale i po doliczeniu wszystkiego nie wygląda to niestety fajnie. dlatego sugerowanie sie dobrymi cenami w USA dla nas tu w PL jest daleko idącym nadużyciem. ale zobaczymy. leci do mnie wielgaśna paczka z BH. jak przyleci to dam znać jak poszło.

ps. w bh mają rewelacyjne ceny na bowensy w zestawie z travel packiem. Nie myślałeś o tym?

webjay  Dołączył: 31 Mar 2007
ThomFoto: dzieki za propozycje z power packiem, dam znac z cala pewnoscia. a odnosnie innych promocji... to prosze mi niczego nie sugerowac... miesiac temu chcialem kupic tylko S10-20 i T18-250, w ciagu miesiaca doszla lampa, w tydzien pozniej power pack i od 3 dni mysle o fisheye... troche za duzo sie tych zachciewajek robi ;)

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
webjay, to może jeszcze jakiegos pleśniaka do kompletu? :evilsmile: Ja właśnie pomogłem SPINEROWI odciążyc jego szufladę,a zachciankom końca nie widać. ;-)

akagi66  Dołączył: 16 Lis 2007
webjay napisał/a:
tylko, nie sugeruj sie ladna cena wyrazona w $. dolicz do tego koszty przesylki plus clo i vat, ktore dolicza Tobie na celnym ;)

wszystkie te dodatkowe koszty mieszczą się spokojnie w granicach pół litra 8-) jak dla mnie oczywiście :mrgreen:

Skocz do: