mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
wintermute, miejsca są. Na razie zadeklarowało sie ok 80 osób [dośc często się to zmienia ;-) ], a osrodek ma miejsc 99. Więc zapas jest dośc duży, bo pan orzekł że nikogo oprócz nas nie będzie [wszystko to dzięki Wam, moi kochani forumowicze, że jesteście tacy zgrani :-D ].

Więc myślę, że nawet jak się zdecydujesz 2 tygodnie wcześniej, to nie powinno byc większych problemów. Jakby miało się cos zmienić - będę pisać tutaj... Namioty też są możliwe.

Aha - tylko najlepiej, żeby na tydzień przed PPD lista uczestników była mniej więcej zamknięta, bo później wyjeżdżam.

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
mygosia kiedy ostatecznie muszę Ci podać termin wcześniejszego przyjazdu :?: Bo dalej nie wiem czy wtorek czy środa, a może się okazać że dopiero czwartek (choć mam nadzieję że tak nie będzie) :mrgreen:

Żaba, z tym spokojnie. Myślę, że do końca kwietnia będzie ok..

Ps. Zabrałeś sie już za "sam wiesz co"? :evilsmile:

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
Kurcze,do TEGO maja jeszcze ponad 6 tygodni. :-/ Nie ma ktos jakiegoś "czasoprzyspieszacza"? :-P

wintermute  Dołączył: 18 Cze 2007
skoro sa to super :)
kolo 5.05.2008 bede wiedzial na czym stoje... i gdzie stoje ;)

baltazar  Dołączył: 20 Paź 2007
mygosia napisał/a:
wintermute, miejsca są. Na razie zadeklarowało sie ok 80 osób [dośc często się to zmienia ;-) ], a osrodek ma miejsc 99. Więc zapas jest dośc duży, bo pan orzekł że nikogo oprócz nas nie będzie

Czy jeszcze mozna sie dopisac?
Nie bywam tu czesto i raczej sie nie udzielam, ale moze czas to zmienic.

W pierwszym poście tego wątku jest napisane co i jak :-)

Dalsze instrukcje - juz mailowo.

wintermute  Dołączył: 18 Cze 2007
mygosia, czy znana jest juz ostateczna cena per glowa, bo na 1 stronie stoi cena orientacyjna?

Jeśli liczba osób nie ulegnie drastycznej zmianie [bo zmienia się z dnia na dzień :-/ ], to cena całej imprezy powinna się zmieścić w 140pln.

Dancer  Dołączył: 05 Wrz 2006
Witam

Jestem w trakcie zmiany pracy...... Nowy lokal który będę prowadził otwiera się na poczatku maja bądz najpóźniej w połowie maja........ niestety odpadam

Czy ktoś chciałby zająć moje miejsce na PPD?

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Dancer, a gdzie masz ten swój lokal? Bo mi się czasem zdarza do Legnicy zawitać (jakiś czas temu to nawet regularnie jeździłem raz, dwa razy w tygodniu), więc bym może odwiedził itd. Przy okazji. Może...

To nie mój :-) ja go będę tylko prowadził ;-)

w samym centrum... tam gdzie był kiedyś Empik.... teraz będzie kawiarnia/klub "Cubana"

Czy ktoś kto się spoźnił na zapisy ma ochotę jeszcze pojechac?

Dancer, to jest już pewne?
Na 100%?

matb, o ile mnie pamięć nie myli, to nie podałeś mi imienia osoby towarzyszącej. Bardzo proszę o nadrobienie zaległości :-)

mygosia napisał/a:
Dancer, to jest już pewne?
Na 100%?

Na 100%....... a jak coś się zmieni to najwyzej przyjadę na 1 dzień. Ale moje miejsce się zwalnia.

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
mygosia, bo ja jeszcze nie wiem, kto ze mną pojedzie :roll:
Ale skoro się trzeba decydować, to ... tu wyliczanka ... Dorota.

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
matb napisał/a:
Ale skoro się trzeba decydować, to ... tu wyliczanka

matb, czyżby miałbyś rozterki,kogo wybrać ze swoich Pań? ;-)

matb, aha.... Oki. w takim razie będziesz miał in blanco :-)

sunshine  Dołączył: 25 Paź 2007
Witam,
spóźniłem się na zapisy a chciałbym pojechać. Potrzebował bym dwa miejsca dla mnie i narzeczonej ;-) Znajdzie się coś wolnego?
Może dancer by się zdecydował na odstąpienie :)

sunshine, wolne miejsca są - więc już Ci zaraz napiszę maila :-)

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
Jako że wciąż się waham mam pytanie: do kiedy muszę podjąć decyzję cobyście mnie nie wyrzucili :?: Moje wahanie nie wynika bynajmniej ze strachu przed leszczotkami (brzmią bardzo zachęcająco) a raczej ze zdrówka które ostatnio mi nie dopisuje :cry: Aha - zajmę tylko jedno miejsce... nawet nie - połowę... jaki ja kurczę blade chudy jestem :shock:

Skocz do: