szarografit  Dołączył: 15 Gru 2007
Ja dekielek chowam zawsze do lewej kieszeni kurtki (a jeśli nie mam to do spodni). Wyćwiczyłem sobie taki odruch ;-) Być może dzięki temu jeszcze nie zgubiłem żadnego. Ale też i nie znalazłem. Równowaga w przyrodzie musi być ;-)

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
szarografit, ale jak się nosi w spodniach dekielek, to łatwo go połamać, np. siadając ;-)

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
A ja w knajpie na rogu ulicy Stagiewnej w Gdansku, ktora wtedy nazywala sie blue cafe, a teraz nie wiem jak, zgubilem Super A z Cosinonem 24/2.8. I jeszcze gdzies w okolicach cmentarza zydowskiego na gdanskim Chelmie, zgubilem oslone przeciwsloneczna do Yashiki Mat. Gdyby ktos znalazl, to ja bardzo chetnie sie zglosze ;-)

I

dz.

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
cotti, widzę, że lubisz obcisłe spodenki ;-)

Sirhan  Dołączył: 06 Mar 2008
Zgubic aparat to juz jest mistrzostwo ;D

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
Dzerry, gdzieś ktoś sobie może myśli "Dziękuję, Święty Mikołaju"... Taki prezencik...

dzerry napisał/a:
A ja w knajpie na rogu ulicy Stagiewnej w Gdansku ... zgubilem Super A z Cosinonem 24/2.8

musiało nieźle zawiewać ;-) Pewnie pogoda sztormowa była :-B :mrgreen: :-B

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
Sirhan napisał/a:
Zgubic aparat to juz jest mistrzostwo ;D

A buty? I to te co się miało na nogach. A przy okazji jeszcze okulary.

A jeśli ktoś wybierałby się ponurkować w jez. Rajgrodzkim może znajdzie MeSuper z 50/1,7. ;-)

lipalipski napisał/a:
jeśli ktoś wybierałby się ponurkować w jez. Rajgrodzkim może znajdzie MeSuper z 50/1,7. ;-)

na dnie?

kierdel  Dołączył: 20 Lip 2007
Maly OT, bo to nie jest znalezisko plenerowe. Ostatnio w paczce pistacji, z napisem "Kraj pochodzenia - Iran" dostalem w gratisie Iranska monete.

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
Pentagram napisał/a:
lipalipski napisał/a:
jeśli ktoś wybierałby się ponurkować w jez. Rajgrodzkim może znajdzie MeSuper z 50/1,7. ;-)

na dnie?

No, pływać to on chyba nie potrafi.

negocjatorek  Dołączył: 12 Kwi 2007
ja znalazłem 2 telewizory i bucik w dobrym stanie. Kiedy to zdjećie zobaczyłą znajoma pytała czy był drugi bo by sobie wzięła ^^ :lol:

kafciok  Dołączył: 24 Lut 2007
Ja zgubiłem konwerter Sigmy... 1.4x EX... bolało :) I boli nadal

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
kafciok, bylo nie pic tyle :)

kafciok  Dołączył: 24 Lut 2007
milo, jakbym był pijany, to jakoś bym to przepykał, a tak... piętno do końca życia ;)

hrobass  Dołączył: 05 Mar 2008
Znalezione ostatnio wieczorową porą w mieście.>>>

Skocz do: