thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
jaad75 napisał/a:
Jednak wolę Camaro - jest bardziej "bandycki"...
Żaba napisał/a:
ten to jest
Cytat:
"bandycki"

A, macie! Swojski bandyta upolowany niegdyś w Warszawie między Wisłą a Cytadelą ;-)

W środku miał tylko jeden kubełkowy fotel Sparco i jakąś zieloną, cylindryczną butlę...

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
"nitro" ;-)

piotrecius napisał/a:
"nitro"

Też tak pomyślałem, ale po chwili przyszła refleksja, czy on by to wytrzymał ;-)
Niby zrobiłem też fotkę wnętrza, ale niestety nie mogłem błysnąć lampą...

A poza tym śmiesznie kontrastują te kółeczka o grubość herbatnika na tylnej osi z porządnymi przednimi :-)

Sądząc po tych kołach to przypuszczam, że on ma wstawiony jakiś większy silnik z napędem na przód i byćmoże wytrzymuje nawet te chwilowe dawki gazu rozweselającego ;-)

[ Dodano: 2008-04-12, 18:16 ]
Widzę tam we wnętrzu jakąś komputerową wtyczkę na kabelku - wygląda jak COM - może tam coś podłącza i zmienia charakterystykę pracy silnika. Widać prawdziwy diehard :-P

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
thrackan napisał/a:
Swojski bandyta upolowany niegdyś w Warszawie między Wisłą a Cytadelą ;-)

ale jaki on tam swojski, NRDowska mydelniczka. W dodatku obcy najeźdźca, bo w W-wie. Dobrze chociaż, że go upolowałeś. Znaczy zdechł i nie ma sprawy. ;-)

Pentagram napisał/a:
ale jaki on tam swojski, NRDowska mydelniczka.

Przynajmniej z naszego kontynetu ;-)

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
To wystajace z maski wyglada ja turbina.

Turbo i nitro? :shock: Ten trampek musi latac....

kaczor  Dołączył: 04 Lut 2008
Ta turbina również od razu przykuła moją uwagę, biorąc pod uwagę jeszcze tą wtyczkę do kompa w środku(silnik najprawdopodobniej jakiś z VW), pewnie to jakiś projekt na ćwierć mili, tylko karoseria jakaś dziwna :mrgreen:

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
kaczor napisał/a:
tylko karoseria jakaś dziwna

Moze dziwna, ale biorac pod uwage jej wage, mozna sadzic ze konkurencje na 1/4 mili ma niewielka ;-)

Ale gumy z przodu ma odwrotnie założone (jak w maszynach rolniczych ;-) ) . Sądząc po lamelkach to one raczej tłoczą wodę pod oponę niż ją spod niej wypompowywać. Choć może to celowy zabieg ułatwiający wgryzanie się w asfalt na wspomnianych wyścigach 8-) .

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Skanuję właśnie wczorajsze zdjęcia mojego młodego i oto pierwsza klatka

Skocz do: