perl napisał/a:
Niestety nie pamiętam jak się nazywa wtyczka.
MójSuper, P6+2.8/80 (t/s), K10, K-x, K-5II+kit, P 10-17 fish, Helios 1.8/50, FA 2/35, M 1.4/50, Tamron SP MF 2,8/90, Sami 1,4/85, pierścienie Kenko, EF-530 DG ST, Metz 48, Sherpa 600
srutututu
CytatAccuWeather
CytatSave Session - zapamiętuje sesję i zamyka liska. Bywa przydatne jeśli czytamy coś, mam otwarte kilka tabów i musimy nagle gdzieś wyjść czy pojawiają się goście
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
j+ napisał/a:CytatAccuWeather
a nie jest tak, że nazywa się Forecastfox, a dane ściąga z accuweather.com?
MójSuper, P6+2.8/80 (t/s), K10, K-x, K-5II+kit, P 10-17 fish, Helios 1.8/50, FA 2/35, M 1.4/50, Tamron SP MF 2,8/90, Sami 1,4/85, pierścienie Kenko, EF-530 DG ST, Metz 48, Sherpa 600
alkos napisał/a:wlasnie sobie zainstalowalem Fission i odruchowo kliknąłem w Restart FF - po restarcie nie dosc, ze mialem te same zakladki otwarte, to jeszcze ciągle wpisaną w "Szybką odpowiedź" górną część tego posta....
srutututu
AdBlock. Najlepszejszy.cotti napisał/a:Flash Block
Jak się zwie wtyka?cotti napisał/a:Sprawdzanie poczty na gmailu
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Artur
K10D (klin, raster) + MZ-7 (jeszcze bez klina)
Pentax DA 18-55mm AL II + Tamron 28-75/2.8 + Auto Chinon MC 50/1.4 + Auto Revuenon MC 135/2.8
Zielono mi.
Artur
K10D (klin, raster) + MZ-7 (jeszcze bez klina)
Pentax DA 18-55mm AL II + Tamron 28-75/2.8 + Auto Chinon MC 50/1.4 + Auto Revuenon MC 135/2.8
cotti napisał/a:do ściągania plików
srutututu
pozdrawiam,
deckard
N
Opera ma to od samego początku, bez żadnych wtyczek. Zawsze zamykam program w dowolny sposób (nawet przez Task Managera i "zakończ proces") i po ponownym uruchomieniu wracam do punktu pzed zamknieciem. W FF też od którejś wersji tak jest. Chyba, że ta wtyczka robi coś jeszcze innego.macioh napisał/a:Save Session - zapamiętuje sesję i zamyka liska. Bywa przydatne jeśli czytamy coś, mam otwarte kilka tabów i musimy nagle gdzieś wyjść czy pojawiają się goście.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Tak to i FF wtedy zapamiętuje sama w sobie.Gwiazdor napisał/a:nawet przez Task Managera i "zakończ proces"
Zielono mi.
NAFO expansion is non-negotiable
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt