hahaha, a ja naprawde myslałem, że to namioty. Dopiero teraz widzę, że to skrzydła do latania :) Faktycznie bardzo widowiskowy sport. We Włoszech widzałem kitesurferów (nie wiem czy tak sie nazywają) jak latają lataja na tych deskach późnym wieczorem a właściwie juz w nocy po Adriatyku. Nie miałem wtedy aparatu tylko kamerę. A szkoda.Aspius napisał/a:kitesurfing
K-5, DA* 50-135/2.8, DA* 16-50/2.8 moje zdjęcia
stopka
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
stopka
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
stopka
stopka
Aspius napisał/a:mam prośbę wypowiedzcie się na temat kadru jako takiego... specjalnie zbytnio go nie ciąłem choć jakoś mi nie do końca leży...Albo coś za dużo albo za mało...
Niezłe. Dobrze ustawiona głębia ostrości. Gdyby była większa, to kobieta zgubiłaby się wśród kwiatów, a tak jest OK.Aspius napisał/a:A teraz coś nowego
stopka
Aspius napisał/a:A teraz coś nowego. Nie lubię ściągać koloru z cyfry ale czasem trzeba ;)
stopka
szukam fajnego cytatu
stopka
Grzegorz
NEX-5 | SEL-16F28 | SEL-1855 | LMA-PK-EM z Cosiną 100/3.5 Macro oraz Tokiną 75-300/4.5-5.6
stopka
Moje wypowiedzi są subiektywne, odmawiam udzielania innych.
Pentax K100D K-50