Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
kx, 16-45/4, długi kit, smc-a 50/2, revuenon 50/1,4, jupiter mc37am, sonnar 180/2,8
A czytałeś regulamin?Danin napisał/a:Próbowałem wydrzeć" przez nakładanie warstw
Jarek Dabrowski napisał/a:A czytałeś regulamin?Danin napisał/a:Próbowałem wydrzeć" przez nakładanie warstw
No to dobrze. Teraz jeszcze codziennie przed snem powtarzaj sobie po kilkaset razy, jakie wymiary powinien mieć mały plik, i będzie super :)Danin napisał/a:Czytałem, czytałem i się do niego zastosowałem :)
Ż jest P... p.
spokojnie, to tylko zabawa.Danin napisał/a:Jeśli mi nie wierzycie
Ż jest P... p.
Jarek Dabrowski napisał/a:No to dobrze. Teraz jeszcze codziennie przed snem powtarzaj sobie po kilkaset razy, jakie wymiary powinien mieć mały plik, i będzie super :)
A to nie tak, że to ja Tobie nie będe żałował? Nevermind.Danin napisał/a:Teraz nie będę żałował Ci miejsca na serwerze
Ż jest P... p.
Jarek Dabrowski napisał/a:A to nie tak, że to ja Tobie nie będe żałował? Nevermind.Danin napisał/a:Teraz nie będę żałował Ci miejsca na serwerze
Podpowiem, że akurat LR robi kobylaszcze pliki. Małe robi np. Imagemagick, IrfanView.Danin napisał/a:o zaczne kompresować miniaturki żeby nie przekroczały 500KB.
kx, 16-45/4, długi kit, smc-a 50/2, revuenon 50/1,4, jupiter mc37am, sonnar 180/2,8