dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
schowaj w kieszen.. nasteonym razem daj sie poniesc jeszcze bardziewj emocjom, a na pewno bedzie bardziej niz ujdzie :-)

Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
No ja jestem prosty czlek i mi by bylo szkoda kliszy na "takie cos" :-P :mrgreen:

Pzdr
Spinner

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Spinner napisał/a:
No ja jestem prosty czlek i mi by bylo szkoda kliszy na "takie cos"

Spokoloko, w piwnicy mam sterte NPC na takie zabawy :mrgreen:

kafciok  Dołączył: 24 Lut 2007
Trzecie od końca, to z nóżkami fajne, takie krotochwilne :)

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
dan napisał/a:
Nie zwracalem uwagi na tresc - skupiony bylem na pobudzeniu zmyslow przez kolory, ksztalty, faktury, desenie, ukladanki roznych elementow - ozywionych i nieozywionych.

No i to widać. Ktos kiedys powiedzial - jedyna sztuka o ktorej mowi sie po 200latach, to ta humanistyczna.

alkos napisał/a:
jedyna sztuka o ktorej mowi sie po 200latach, to ta humanistyczna.

Hmm, cos w tym jest. Pytanie czy czasem nie warto zejsc z obranej sciezki i chocby dla wlasnej przyjemnosci dac sie poniesc emocjom?..

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
dan napisał/a:
alkos napisał/a:
jedyna sztuka o ktorej mowi sie po 200latach, to ta humanistyczna.

Hmm, cos w tym jest. Pytanie czy czasem nie warto zejsc z obranej sciezki i chocby dla wlasnej przyjemnosci dac sie poniesc emocjom?..

ja mam trochę podobnych powiedzmy zdjęć i powiem ci, że może artystycznie czy jakkolwiek dla innych ludzi pociągające one nie są, to jednak zrobienie ich sprawia przyjemność i po to się robi zdjęcia też! (poza zbieraniem pochwał za te które się podobają)

Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
Dan, czy #45 to Sahara? Choroba, znam chyba całą mapę kebabową Warszawy... ;-)

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
dan ciekawe choć nie wszystkie mi się podobają, niektóre wręcz wcale mi się nie podobają :-P Kużden ma swój gust
5. Przypadło mi go gustu. Choć nie wiem czy nie ciut za nisko skadrowane i może większa GO - się czepiam się ale zdjęcie mi sie podoba
8. świetna ta betonu dzungla :-D ależ ponuro (fajnie z tym zdjęciem kontrastuje następne - zielony trawnik, może spróbował byś je jakoś połączyć?)
11. symetryczne ;-)
13. bardzo mi się spodobał - myślę że fajne miejsce na sesje z jakimś ożyywionym modelem :mrgreen:
20. to już chyba widziałem, nie mniej bardzo przyjemne.

SQ6GIT napisał/a:
Dan, czy #45 to Sahara?

Tak

Żaba napisał/a:
dan ciekawe choć nie wszystkie mi się podobają, niektóre wręcz wcale mi się nie podobają

Dzieki bardzo Żaba za opinie

Zdjecia sa ulozone w odp. kolejnosci, najczesciej parami: 1 i 2, 3 i 4, 6 i 7, 8 i 9, 11 i 12, 16 i 17, 18 i 19). Mimo ze tresci na nich nie ma, to calosc moim zdaniem pokazuje jakis tam charakter miasta.

Aha, 20-ki wczesniej widziec nie mogles

Generalnie wszystkim polecam takie swobodne spojrzenie na swoje otoczenie.

[ Dodano: 2009-01-18, 11:48 ]
zebralo mi sie troche przeroznych fot i wrzucilem je na flickra:
http://flickr.com/photos/dan_pl/

Skocz do: