Piotrek napisał/a:
Piotrek jeszcze nic nie kombinuje bo:
a) nie ma czasu
b) nie ma bazy
Anonymous napisał/a:Oki, ustalone z Sectorkami - baza bedzie w Accessie - powinno byc cool
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Pozdr.
Marek
ProgramPlus+*ist DS+645
SMC FA 1,9 43 Limited+SMC M50 2.0+SMC DA 1:3.5-5.6 18-55 AL+Tamron AF 75-300 1:4-5.6 LD Macro+SMC A645 75 2.8+Sigma 10-20 f/4-5.6 EX DC+Tamron AF28-75 F/2.8 XR Di LD Aspherical (IF) Macro
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
grub napisał/a:w chwili obecnej ja walcze z yahoo zeby sciagnac archiwum, piotrek kombinuje z accesowa baza z osw. jak wszystko uda sie ladnie zgrac to ten for zastapi cala reszte.
Jarek Dabrowski napisał/a:Dysponuję w miarę kompletnym archiwum listy na yahoo - z Moziili Thunderbirda. To jest plik tekstowy (48 MB) z wszystkimi mailami + index (chyba), Niestety grzmotoptak nie eksportuje do żadnego innego formatu.
"Kropki sa pod artefaktami JPG które doskonale maskują takie szumy."
28xr
grub napisał/a:Jarek Dabrowski napisał/a:Dysponuję w miarę kompletnym archiwum listy na yahoo - z Moziili Thunderbirda. To jest plik tekstowy (48 MB) z wszystkimi mailami + index (chyba), Niestety grzmotoptak nie eksportuje do żadnego innego formatu.
jesli moze byc posortowany po references to nie jest tak tragicznie...
28xr
grub napisał/a:najbardziej pozadane jest sortowanie po references. txt to chyba najgorsza mozliwosc, ale jesli nie da sie lepiej... moze jakim rozszerzeniem?
grub napisał/a:jesli masz to w tb, to moze mozesz posortowac po references (to wiem ze sie da na pewno) jeszcze raz i sprobowac wyeksportowac w takiej wlasnie kolejnosci?
grub napisał/a:z tego co ja probowalem, to tb dodaje jeszcze procz tresci do tego pliku 3x tyle metadanych, ktore w zasadzie uniemozliwiaja reczne przekopanie sie przez to.
28xr
grub napisał/a:sa ambicje zeby to wpasowac w fora. oczywiscie jedynie te najwartosciowsze posty.
Jarek Dabrowski napisał/a:To trzebaby jakiś inteligentny parser zapuścić na te maile ... chyba, że ktoś sobie wrzucał jakieś ciekawsze w jakąś przegródkę - u mnie wszystko jest w jednym worku.
Piotrek
KX i jeszcze więcej nowszych lustrzanek, cyfranek, cyfrówek...
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE