TomaSzSz  Dołączył: 05 Lip 2007
  Kolorowy MZ-50
:mrgreen: Witam, zdecydowałem, że pomaluję swego Mz-50 tzn elementy srebrne tylko nie wiem jaki kolor wybrać :D może jakieś propozycje ? :lol: :lol: :lol: ?

Myślę nad czarnym, mlecznie białym, zielonym lub kolorowym :lol:

Nie o taki efekt mi chodziło :-P

hyhy .. :mrgreen:

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007

Grendel  Dołączył: 31 Gru 2006
Proponuję hotpink. potem sprzedasz to Dodzie i zrobisz wielką reklamę marce ;)

Wiem ! :-D Pomaluje na złoto i będę miał Mz-50 GOLD :-D !

Ganz  Dołączył: 30 Kwi 2007
znajdź se dziewczynę i zrób jej dzieciaka, nie będziesz miał czasu na takie p.i.e.r.d.o.ł.y... :evilsmile:

może za 5 lat ;p

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
Eeeee tam, od razu dzieciaka... Wystarczy żeby z napędu ręcznego zrezygnował. :D

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Ganz, dobre ;D

Meggido, witaj po długiej przerwie bracie :-B :-B

Ganz napisał/a:
znajdź se dziewczynę i zrób jej dzieciaka, nie będziesz miał czasu na takie p.i.e.r.d.o.ł.y... :evilsmile:

Etam... Jak się ma dzieciaka, to się szybko uczy organizacji czasu. Teraz jak żona z dzieckiem wyjechała na parę miesięcy, nie mam co ze sobą zrobić - nawet tv zacząłem oglądać :) dopiero teraz widzę ile miałem przeróżnych zajęć i na ile rzeczy musiałem znaleźć czas.

Ganz  Dołączył: 30 Kwi 2007
Grendel, tylko nie mów mi, że miałeś czas na tego typu zabawy, bo ja nie mam kiedy softboxa zrobić i lampy przelutować i na plenerek się wybrać i ..... (ale mój ma dopiero 16m-cy)

nie, jestem za leniwy i przemęczony - mam dużo wolnego czasu, który spędzam na... zmuszaniu się do tego żeby nie usnąć na siedząco przed komputerem... :( starość nie radość...

Skocz do: