predoo napisał/a:moja K100D działa poprawnie ze szkłami M/K natomiast K10D już nie
pozdrawiam Stach /predoo/
pozdrawiam,
dzerrry
Chciałeś napisać: "masz rację kolego", czy "uwielbiam każdego kolorowego"? Bo nie wiem, co odpowiedzieć.Grizley napisał/a:...ego?
predoo napisał/a:autor dokładnie sprecyzował pytanie i napisał że zadał je w wątku do którego został odesłany.
Zresztą nie było odpowiedzi na to pytanie sam jej szukałem.
Ż jest P... p.
nie szukałem podobnego tematuzorzyk napisał/a:Sam założyłeś temat, który jest dublem - w drodze wyjątku połączę te wątki ze sobą i oczywiście nic sie nie skazuje i nie wygaśnie, bo niby dlaczego?
czyli nie można otwierać nowych??, z drugiej strony nie sądzę aby ktoś kto będzie szukał odpowiedzi na pytanie np czy K200 mierzy poprawnie ekspozycję z obiektywami K/M będzie szukał w wątku pt "K10D - prześwietlone zdjęcia." Chyba łatwiej było by znaleźć taką odpowiedź, czy jej udzielić w wątku pt "K200D i pomiar światła" Być może rozwiązaniem jest zmiana tytułu wątku o K10D na bardziej uniwersalny?zorzyk napisał/a:
Odpowiedz wobec tego, po co zakładać nowy wątek, skoro nie było odpowiedzi?
pozdrawiam Stach /predoo/
predoo napisał/a:wyszukanie odpowiedzi "schowanych" w OT-ach jest praktycznie niemożliwe.
Ż jest P... p.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Niby tak, ale ile stron tego wątku trzeba będzie przeczytać za każdym razem.matb napisał/a:I czytanie "na bieżąco" stanie się jakby prostsze
Zbynio napisał/a:predoo napisał/a:moja K100D działa poprawnie ze szkłami M/K natomiast K10D już nie
No to masz zepsuty aparat alboco. Moja K10 działa z M/K bez problemów tak z oryginałami jak i z kundelkami oraz M42.
Jarek Dabrowski napisał/a:Chciałeś napisać: "masz rację kolego", czy "uwielbiam każdego kolorowego"? Bo nie wiem, co odpowiedzieć.
Grizley napisał/a:ps. mój tekst moze być bez sensu lub nie spójny gdyż dzis lakierowałem podłoge![]()
![]()
Grizley napisał/a:temat wałkowany 100 za 101 i tak wniesie coś ciekawego , nowego do rozmowy.
Grizley napisał/a:chcialem napisać ze nagminne zamykanie wątków jest to sprawka
jednego kolorowego ... .
Grizley napisał/a:mój tekst moze być bez sensu lub nie spójny gdyż dzis lakierowałem podłoge
Ż jest P... p.
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
Intensywnie pracujemy nad tym, aby poszerzyć menu. Za kilka dni, do czytania powinien być dostępny bigos, żeberka i barszcz ukraiński.Grizley napisał/a:A przez to ze tematy sa zamykane non stop czyta sie stare kotlety.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
mygosia napisał/a:Tylko dlatego sprawka jednego kolorowego, bo ja niestety nie mam więcej czasu.
Nad czym boleję...
pancurski napisał/a:Chyba lakier był wodny, żadnej niespójności nie zauważyłem.
Aha, dawaj foty parkietu![]()
zorzyk napisał/a:"Nagminnie" to nie jest przestrzegany Regulamin Forum, w tym również przez Ciebie (patrz punkt 11.)