cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
e no bez takiej destrukcji! destrukcja to wchodzi w grę dopiero na PPD :P

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
wintermute, w Bieszczady to tak. A już o rodzaju przemęczeń publicznie nie dyskutujmy. Po prostu muszę przeczekać.

wintermute  Dołączył: 18 Cze 2007
nie ma problemu, ze mna jak z dzieckiem... za rączke i do baru :mrgreen:

[ Dodano: 2008-05-12, 18:22 ]
PS. vesper, moze jednak sprobujesz sie zjawic, wersja bezposrednia dyskusji moze byc znacznie ciekawsza
PS2. to kiedy w bieszczady ;P

armar  Dołączył: 12 Maj 2007
Czy jedzie ktoś z Krakowa w piątek (rano) z jednym wolnym miejscem? :-D

Edit:
Dziękuję Małgosiu. Z Grześkiem miło sobie rozmawiamy jeszcze od zeszłego tygodnia, ale w planach ma odwiedzenie N. Sącza i nie chciałbym mu wydłużać trasy, jeśli będzie możliwość zabrania się z kimś innym. :)
Przez Kraków jedzie też Sebostek, ale w czwartek. Obaj mają jednak w planach wracać w poniedziałek, a ja urlopu wówczas nie dostanę - stąd pomimo tabelki reklamuję się jako pasażer, bo pociąg to co prawda tani jest (50zł), ale 11 godzin stukotu to trochę za wiele dla mnie :mrgreen:

No i znowu wyjdzie na to, że się czepiam, ale jakaś forma planu zajęć jak tutaj jest gdzieś dostępna?
No, chyba, że plan dość typowy:
:-B :lol: :-B :-D :-B :-) :-B :-| :-B :-? :-B :oops:

:evilsmile:

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
armar - zapytaj się grzeskowala. Wg tabelki on jedzie przez Kraków i ma wolne miejsce.

jpserwis  Dołączył: 12 Wrz 2006
Zapomniałem dodać, że jadę przez Tomaszów Mazowiecki, Piotrków Trybunalski, Częstochowę, Opole itd

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
Dobra ja sie juz zdecydowalem, pojde w czwartek z Dusznik... mam nadzieje ze dam rade ;) w piatek tez pewnie podlacze sie pod jakas grupe spacerujaca ale to juz na miejscu mysle sobie ustalimy ;)
Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu... ja jutro nie mam netu znow prze caly dzien, poza tym organizatorstwo juz chyba bedzie na miejscu.. aha mam nadzieje mygosia ze znajde jakis numer tel do cie ;)
Grzesiek

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Aspius, nie martw się - w razie czego ja mam do CIebie...
Jak nie zapomnę wydrukować ;-)

Kiwak  Dołączył: 28 Paź 2007
Uwaga, uwaga. Niniejszym wszem i wobec ogłaszam, że zwolniły mi się dwa, a nawet trzy miejsca w pojeździe jadącym z Poznania ok. 12.30 w piątek. Można wsiadać gdzieś po drodze, ale Wrocław mam zamiar wziąć mniej lub bardziej szerokim łukiem. Konkretnej trasy jeszcze nie ustaliłem.
Jakby to kogo interesowało, pojazdem jest peugeot partner, dość szeroki z tyłu i dość dużo miejsca na nogi...tak mi się przynajmniej wydaje, bo ja jeżdżę z przodu i nogami majtać ni moga ;-)
Zapraszam!

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Jade w srode ok.16stej
ale ta godzina moze sie delikatnie zmieniac +-1 h
mam jeszce jedno miejsce wolne

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
Uwaga! Piszę w imieniu trefa:
wyjazd w czwartek o 16:30 z Warszawy, są 3 wolne miejsca.

Tref będzie na forum wieczorem.

Anno  Dołączyła: 04 Sie 2007
Iza, Tref, a jaką trasą? Bo jeśli przez Częstochowę i jeśli jeszcze są miejsca, to może ja?...

jpserwis  Dołączył: 12 Wrz 2006
Ja będę jechał przez Częstochowę, ale w piątek. Choć z uwagi na piątkowe korki, rozważam wyjazd w nocy z czwartku na piątek.

wintermute  Dołączył: 18 Cze 2007
mygosia, nie wiesz czy ktos ze Śląska lub Zagłebia nie szuka transportu, bo ja jade w piątek (brak urlopu) i wracam w niedziele, wiec moge zabrać 2 osoby, bo jade z nopikiem.
startujemy ok 16.15 w rudzie śląskiej - chebzie. w razie czego moge zahaczyc o zabrze, gliwice lub okolice :-)

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
a ja jadę za... 5,5 h :P

qameleo  Dołączył: 04 Wrz 2007
cotti napisał/a:
a ja jadę za... 5,5 h :P
a ja o 5,5 rano startuję w czw po bogusza i lecimy :lol:

ale ten czas oczekiwania minął :shock: jakoś tak szybko

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
Anno, tref z braku chętnych do podróżowania z Nim chce się dołączyć do jpserwisa.

P.S. Ja tak dzisiaj w imieniu trefa, bo On ma chwilowe kłopoty techniczne :-P

sluchajcie jakby ktos mial tradycyjny wezyk spustowy do aparatow....i moglby wziac lub odsprzedac - moj cholera gdzies zaginal :roll:

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
Fafniak, masz ode mnie gratis ;) mam na zbyciu jeden... mowisz oczywiscie o takim zwyklym mechanicznym ?
Grzesiek

taki zwykly tradycyjny
super :mrgreen: - bo tuz po robocie jade wiec platanie sie po miescie i szukanie wezyka :evil:

Skocz do: