wintermute  Dołączył: 18 Cze 2007
Trzymam kciuki, aby wszyscy, którzy zaniemogli nagle cudownie odniemogli

sunshine  Dołączył: 25 Paź 2007
hej, na ostatnią chwilę ale jadę :)
Niestety, wyjeżdżam dopiero w piątek w nocy - więc będę na sobotę :-/ ale o jeden dzień dłużej zostanę (do poniedziałku) :mrgreen:

Może ktoś chciałby stopa, bo jadę autkiem ;-) Jeżeli komuś pasuje wyruszyć w piątek przed 24.00 to zapraszam ;-) Miejsce dla jednej osoby - wyjazd z wawy.

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
Ja (w zasadzie my :-D ) jedziemy w piątek ok. 9-10 z Kwidzyna. A potem jakoś tak w dół i na lewo. ;-)

Więc na widok czerwonego Nissana Almera Tino z rejestracją GKW to machać przyjaźnie. :mrgreen:

jacekh  Dołączył: 08 Maj 2007
I w pi...du i wylądował....
Miałem jechać z Ostrowa w piatek ok 10, przez Wrocek bo matb chciał sie zabrać a tu jakiś buc z Wa-wy przyjeżdża i musze isc rano do pracy! A MAM URLOP!!!! I wyjazd sie przesunie na Bóg wie która godzine :evil: :evil: :evil: :evil:

Kiwak  Dołączył: 28 Paź 2007
Taaaa... Też mam urlop :evil:
Właśnie wróciłem z jednej roboty, a na PPD zasuwam przez Kluczbork :shock: bo tam następna robota.
Czyli, jeśli ktoś ma problem z transportem, to last minute: jadę z Poznania ok. 13 autostradą do Konina, skręcam na Kalisz, potem drogą nr 450 w kierunku Kluczborka. Po przerwie pewnie kierunek A4 i do drogi nr 8 albo bardziej na skróty. Miejsca są.
jestem pod nrem 6-6-3 8-8 6-6 2-8.

jacekh  Dołączył: 08 Maj 2007
Ja startuje za godzine z Ostowa Wlkp.
Jade przez Kepno, Namysłów Brzeg...
Jak by coś to nr tel dla chętnych autostopowiczów 6.0.5.4.2.3.9.9.4

amatorszczyzna Dołączył: 12 Paź 2006
sunshine napisał/a:
hej, na ostatnią chwilę ale jadę :)
Niestety, wyjeżdżam dopiero w piątek w nocy - więc będę na sobotę :-/ ale o jeden dzień dłużej zostanę (do poniedziałku) :mrgreen:

Może ktoś chciałby stopa, bo jadę autkiem ;-) Jeżeli komuś pasuje wyruszyć w piątek przed 24.00 to zapraszam ;-) Miejsce dla jednej osoby - wyjazd z wawy.

Piszę się :)

Marcin, 503 677 097, ikim@wp.pl

wintermute  Dołączył: 18 Cze 2007
odlot z rudy planowo o 1615 + wizyta po drodze w jakims hiper... coby kupic swieza prase do czytania ;P, tak na 19 powinienem byc

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
Nie udało mi się pojechać na PPD ale góry stołowe na waszych zdjęciach mnie na tyle zauroczyły że jadę tam w nocy z 30 kwietnia na 1 maja wyjeżdzam w poniedziałek rano, mam już zarezerwowany pokój dwuosobowy dla mnie i mojej dziewczyny i jednoosobowy dla brata w słonecznej zagrodzie.

Jadę z Lublina pociągiem lub autobusem do wrocławia i stamtąd muszę się jakoś dostać do Kudowy Zdroju.

Czy ktoś mi może powiedzieć czy jeździ tam bezpośredni autobus z wrocławia?

Większość miejsc do zwiedzania jest poniżej 15km więc na piechotę spokojnie obejdziemy, ale bardzo chciałem zobaczyć Adrspach - Skalne miasto, czy z kudowy zdroju jest jakiś dojazd w to miejsce?

I w ogóle macie jakieś rady z perspektywy kogoś kto już tam był? Co jest najważniejsze do zwiedzenia i jakie szkła brać? ( ;-) )

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Eldred napisał/a:
Czy ktoś mi może powiedzieć czy jeździ tam bezpośredni autobus z wrocławia?

Na 100% jezdzi PKS z Wroclawia - ewentualnie z przesiadka w Klodzku.

Ewentualnie PKP do Klodzka -> potem PKS.

Bo kolej chyba nie dojrżdża już do Kudowy :-( A trasa byla cudna.

Eldred napisał/a:
bardzo chciałem zobaczyć Adrspach - Skalne miasto, czy z kudowy zdroju jest jakiś dojazd w to miejsce?

Prawie pewna jestem, ze sa busy. W parku zdrojowym, w pijalni i obok przy glownej ulicy kojarza mi sie ogloszenia.

Eldred napisał/a:
w ogóle macie jakieś rady z perspektywy kogoś kto już tam był? Co jest najważniejsze do zwiedzenia i jakie szkła brać?

Podeslij mi po 18 pw - wysle Ci swoje opracowane atrakcje w PDFach :-D

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
mygosia, baardzo Ci dziękuję dobra kobieto, MatB bodajże wrzucał jakieś takie zestawienie ale link już nieaktywny. :-)

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
podaj mi emaila na PW, bo mam to pod reka :)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Do Kudowy kolej nadal jeździ. Jest połączenie z jedną przesiadką.

Skocz do: