daro4  Dołączył: 02 Kwi 2008
darku napisał/a:
Nie to co zestaw powitalny sebostka. Człowiek od razu zaczynał śpiewać

Śpiew był najlepszy ,,białe wygrywa czarne przegrywa,, sebostek to potrafi grać i śpiwewać :mrgreen:

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
Żaba napisał/a:
Aspius ale że alkohol nam został to o czymś to świadczy :mrgreen:

Najdobitniej o tym, że byliśmy za krótko ;)
Grzesiek

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Amen

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
mygosia, ode mnie też wielkie dzięki za całą organizację, a dla wszystkich uczestników za niezapomniane wrażenia ;-)
Kiwak i Fafniak :-B za teleportację pomiędzy Dańczowem, a Adršpachem, a pilotowi - :-B :-B za błyskawiczny przelot powrotny.
Michu, :-B :-B :-B za ciche wsparcie całego przedsięwzięcia.

Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
daro4 napisał/a:
,,białe wygrywa czarne przegrywa,,

To drugie chyba było czerwone - "mój ojciec sam te wiśnie sadził, hodował i zbierał a ty się nie napijesz!?!" - tak jakoś to potem szło ;)
A co chrapania to trzeba by to jakoś rozwiązać lepiej następnym razem - albo więcej tlenu zorganizować albo jakoś wcześniej te slajdy. Jak przyjechaliśmy z kolacji to nie miałem już praktycznie komu ich pokazywać zwłaszcza, że trzeba by zmieniać rzutnik.
Fajnie też by było, tak ogólnie, gdyby na taki tłum ludzi było jednak więcej zdjęć - najwyżej rozbiłoby się to na dwa wieczory.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Problem ze slajdami jest taki, że ciemno w maju robi się ok. 21 dopiero...
Rozbicie na 2 dni jest fajnym pomysłem :-)

Ale i tak mieliśmy piękny, wieeelki ekran - na moim rozwijanym było dużo, dużo gorzej.

Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
Organizator następnego PPD musi się po prostu zorientować czy jest jakaś sala z zasłanianymi oknami - jak budynek będzie miał rolety zewnętrzne to da się zrobić noc w ciągu dnia. Chociaż z drugiej strony jakbyście wcześniej zaczęli to moglibyśmy się nie załapać w ogóle ;)

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
Cytat
Problem ze slajdami jest taki, że ciemno w maju robi się ok. 21 dopiero...

Chyba bardziej optymalnie bylo by nad ranem :P

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
mygosia napisał/a:
Rozbicie na 2 dni jest fajnym pomysłem :-)

Ale i tak mieliśmy piękny, wieeelki ekran - na moim rozwijanym było dużo, dużo gorzej.

W sumie były dwa dni, bo w Jarkowie w czwartek było preludium i Twój ekran w tym miejscu był całkiem na miejscu.

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
W Jarkowie było wręcz intymnie :-) jeśli chodzi o slajdy :mrgreen:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Te efekty z Tetenala ;-) :-P

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
W Jarkowie w ogóle było suuuuper :-D

[ Dodano: 2008-05-20, 14:32 ]
plwk napisał/a:
Te efekty z Tetenala ;-) :-P
zwłaszcza na sutkach :evilsmile:

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
mygosia napisał/a:
podziekować wielkiemu nieobecnemu - czyli Michowi.

I ja bardzo dziękuję.
PS
Nie wierzę Michu, że nie przeglądasz forum. (chociaż czasami obecnie też mi brak cierpliwości)

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
dickkett napisał/a:
I ja bardzo dziękuję.
PS
Nie wierzę Michu, że nie przeglądasz forum.

Też dziękuję i też nie wierzę.

qameleo  Dołączył: 04 Wrz 2007
Żaba, mam dla Cie przemiłą informację, otóż lampka naprawiona, stawiasz za uraz psychiczny :-B albo nawet kilka :-P :evilsmile:

qameleo napisał/a:
Żaba, mam dla Cie przemiłą informację, otóż lampka naprawiona, stawiasz za uraz psychiczny :-B albo nawet kilka :-P :evilsmile:

mi i l_uce tez ;)

qameleo  Dołączył: 04 Wrz 2007
milo, za destrukcyjny wkład, czyli diehardową zabawę z żabcią - kto komu bliżej i mocniej :evilsmile: - yh piękny przez chwilę lot miał mój lampion

qameleo, ta...

l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
qameleo, milo, za takie emocje, na najblizszym spotkaniu bedziemy grac z hokeja Zabowym da40 :evilsmile:

l_uka napisał/a:
qameleo, milo, za takie emocje, na najblizszym spotkaniu bedziemy grac z hokeja Zabowym da40 :evilsmile:

O! I to jest pomysł! :roll:

Skocz do: