cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
  czego mi tutaj jeszcze brakuje :)
bardzo pożyteczną opcją jest "pokaż nieczytane wątki", ale...

czy dałoby się to zrobić, żebym mogła dodawać do ulubionych obserwowane wątki? czasami zapominam, że miałam coś ciekawego obserwować i przegapiam albo orientuję się po czasie :(

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
cotti napisał/a:
czy dałoby się to zrobić, żebym mogła dodawać do ulubionych obserwowane wątki?

aa nie chodzi tutaj czasem o dostępną na forum opcje "Dodaj temat do Ulubionych"?? szczerze powiedziawszy nie korzystałem z niej, więc nie wiem jak działa

Lord  Dołączył: 19 Mar 2008
Kilka stron, znaczy się postów, dodałem do ulubionych. Jednak, gdy chciałem zobaczyć co tam mam to nie mogłem znaleźć nigdzie odnośnika na stronie. Żadnego "ulubione tematy", czy coś na ten wzór, chyba że przeoczyłem, bo też tak się mogło zdarzyć.
Próbowałem nawet wpisać: http://pentax.org.pl/ favorites.php jednak to też nie zadziałało, a jedynie co zobaczyłem, to: "The requested URL /favorites.php was not found on this server." :)

Czyżby nie było możliwości podglądy stron dodanych do ulubionych? A może po prostu nie został usunięty niedziałający link "Dodaj temat do Ulubionych"?

Jak to ma się w rzeczywistości?

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
hmmm... przypomniało mi się, że też kiedyś chyba miałam ulubione i chyba nawet na tym forum, wtedy lądował temat ulubiony u szczytu wątków w danym dziale (pod postami przyklejonymi)

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Obecnie nie ma tej funkcjonalności. Od dość dawna nie ma. Raczej nie będzie szybko.

[ Dodano: 2008-05-29, 10:32 ]
Lord, rozciąłem adres w Twoim poście.

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
tref napisał/a:
Obecnie nie ma tej funkcjonalności.

zauważyłem, że znikneły ikonki kto jest zalogowany chociaż jak widzę w profilach użyszkodników się pojawiają :roll:

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
sołtys napisał/a:
zauważyłem, że znikneły ikonki kto jest zalogowany chociaż jak widzę w profilach użyszkodników się pojawiają
Już działają. :-D
Teraz pokazuje się on-line, jeśli user taką opcję wybrał. Jeśli zablokował pokazywanie bycia on-line, to nie widać tego pod avatarem.

Skocz do: