pozdrawiam,
dzerrry
Zebys sie nie zdziwil... Gdyby ktos, kilkanascie lat temu, powiedzial mi, ze przegrywanie plyty na kasete moze byc nielegalne i karalne, tez bym tak odpowiedzial.dan napisał/a:Eee... na razie nie ma sie czym przejmowac
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Gdyby ktos, kilkanascie lat temu, powiedzial mi, ze przegrywanie plyty na kasete moze byc nielegalne i karalne, tez bym tak odpowiedzial.
dzerry napisał/a:Gdyby ktos, kilkanascie lat temu, powiedzial mi, ze przegrywanie plyty na kasete moze byc nielegalne i karalne, tez bym tak odpowiedzial.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Pozdrawiam
Arti
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
W Polsce jest faktycznie tak jak piszesz, ale w Stanach juz na przyklad nie. Tamze, wg prawa, nie mozesz nawet leglanie zgrac plyty na mp3.matb napisał/a:A jest?
dan napisał/a:Logika podpowiada mi cos zupelnie odmiennego od tych zakazow: zdjecia publikowane w internecie stanowia swietna promocje dla architekta.
pozdrawiam,
dzerrry
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:Strasznie mnie wkurza zakaz focenia w galeriach handlowych
bEEf napisał/a:Strasznie mnie wkurza zakaz focenia w galeriach handlowych, moim zdaniem to jest skandal. Dlaczego? Bo oni nie pytają mnie o zgodę, by mnie filmować milionami kamer. Dotyczy to w sumie wszystkich publicznie dostępnych, acz prywatnych miejsc. Nie da się nic z tym zrobić? Jakaś inicjatywa obywatelska...
djack napisał/a:We wrocławskiej Auli Leopoldina można robić zdjęcia, ale nie można użyc statywu. ot, ciekawostka.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
djack napisał/a:We wrocławskiej Auli Leopoldina można robić zdjęcia, ale nie można użyc statywu. ot, ciekawostka
pawelek-79 napisał/a:To mi sie podoba. W wolnej chwili pojde bezczelnie z aparatem do jakiejs galerii i jak sie przyczepia, to zapytam, czy maja zgode na filmowanie mojej osoby kamerami przemyslowymi
:mateusz
Sony RX100 M3 | Contax G2 + Planar T* 45/2
nieużywane: Z1P | ME | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 28/2.8 | SMC-FA 28-70/4 AL | Tokina SD 70-210/4-5.6
baudet, a moglbys takimu zapyzialemu ignorantowi - pieniaczowi jak ja, wytlumaczyc wlasciwie po co?baudet napisał/a:bo z jednej strony sam takie zasady ustalam w "swoim" obiekcie
pozdrawiam,
dzerrry
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
zapraszam:
http://picasaweb.google.pl/cypis1
nowsze:
http://picasaweb.google.pl/cypska
"fotoblog":
http://fotocyp.blogspot.com
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"