vertiico napisał/a:ale co z tego wynika?
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Do we simply turn our heads and look the other way??
Photoblog: http://dphoto.pl
Pentax, because AF is not the most important thing in the world ;)
kidding ^^
bEEf napisał/a:Danin napisał/a:Panie beef.
Ech... Panie Danin.
Danin napisał/a:Najnowsze tak, a te starsze nie :)) czyli te które mnie najbardziej interesują.
Pogooglowałeś i odwracasz kota ogonemPotrzymuję:
LDevil napisał/a:Notatek nie robiłeś? :)Danin napisał/a:Nie jestem w stanie Ci podlinkowac wykładu. ;)
A może jednak powiesz coś więcej na ten temat?Danin napisał/a:Natomiast nie ma co dyskutować nad wyższością w pracy serwera rozwijanych systemów z BSD, bo bazuje to na Unixie.
No to widzę, że niestety nie podyskutujemy na ten temat.Danin napisał/a:Dlaczego BSD a nawet FreeBSD jest lepsze niż Windy? Ano dlatego że winda nie dałaby rady z obsługą... dajmy na to home.pl![]()
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
Danin napisał/a:Nie jestem w stanie ci poweidzieć dlaczego kod FreeBSD jest lepszy od Windowsa bo nie mam do nich dostępu i nie jestem programistą, ale zauważ że najwieksze serwisy internetowe nie korzystają z ogólnodostępnego oprogramowania Microsoftu.
Danin napisał/a:Byłem na wykładach o wikipedii w Rzeszowie, więcej słyszałem na nim o unixie i linuksie niż Windzie. sory..
Danin napisał/a:Unix, a dokładniej jeden z systemów opartych na unixie FreeBSD został stworzony z myślą do obsługi serwerów.
kidding ^^
vertiico napisał/a:
i nic to nie oznacza
(..)
żebyś Ty chłopie chociaż wiedział dla kogo był skierowany Unix ;)
btw Microsoft miał też swojego Unix'a.
popisałeś się wiedzą ze ho ho![]()
Danin napisał/a:A serwer teoretycznie postawiony na Win Me też nic dla Ciebie nie oznacza?No kurde przeciez FreeBSD jest używany jako system dla serwerów..
Danin napisał/a:Mam wrażenie że bronicie Windowsa. OK swietnie, macie do tego prawo.
Danin napisał/a:Napisałeś był skierowany.. chodzi Ci o początek projektu systemu czy co?
FreeBSD nie jest systemem z rodziny Unix? Dziwne, mi się wydaje że jest.![]()
kidding ^^
Danin napisał/a:vertiico napisał/a:Danin napisał/a:A serwer teoretycznie postawiony na Win Me też nic dla Ciebie nie oznacza?No kurde przeciez FreeBSD jest używany jako system dla serwerów..
jak każdy inny OS, i coś to oznacza nic poza tym że może być.
Aha czyli Windows Me będzie lepiej pracował jako powiedzmy ogólnikowo serwer niż FreeBSD?Widziałeś niedawno żeby ktoś miał postawiony ważny serv na takim systemie?.
![]()
vertiico napisał/a:
Danin napisał/a:Mam wrażenie że bronicie Windowsa. OK swietnie, macie do tego prawo.
czy ja bronie Windowsa? Czytaj ze zrozumieniem![]()
To Ty czytaj ze zrozumieniem gdzie napisałem że Ty bronisz?
vertiico napisał/a:
Danin napisał/a:Napisałeś był skierowany.. chodzi Ci o początek projektu systemu czy co?
FreeBSD nie jest systemem z rodziny Unix? Dziwne, mi się wydaje że jest.![]()
Człowieku czytaj ze zrozumieniem.
Czytam i staram się wyczytać jakiejś wiedzy z Twoich dwóch powyższych postów, bo narazie wygląda to jakbys się przechwalał conajmniej.![]()
vertiico napisał/a:
Niestety wykazujesz brak wiedzy w tym temacie, więc mała prośba nie ciągnij tego tematu , bo później napiszesz "na wykładzie usłyszałem ze FreeBSD jest najlepszy na serwer więc tak musi być "![]()
btw
Jakbyś zamiast o FreeBSD pisał o OpenBSD uznałbym że jesteś "pod wpływem" Theo![]()
Kim Ty wogóle jesteś? Conajmniej jakbym słyszał egzaminatora![]()
![]()
Jak narazie widze że jesteś pod wpływem tajemnicego conajmniej pisania o czymś co znasz.. tak? ale nic konkretnego pozatym.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
kidding ^^
YellowLabel napisał/a:a zdajesz sobię sprawę z tego, że serwery Microshitu stoją na Linuxie?
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Pewnie na p2p - pobierzesz, rozpakujesz, a tam film przyrodniczy ze Stanisławem Mikulskim.dagio napisał/a:Adobe Photoshop CS4 beta ??
Widzialem juz gdzies do pobrania..
Jarek Dabrowski napisał/a:a tam film przyrodniczy ze Stanisławem Mikulskim.
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
ggdh napisał/a:, byly tam tez na lonie przyrody.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8