plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Ostatnio długo mi się ładowały ich strony ale zarówno z pracy jak i z domu dało się je otworzyć.

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
matb napisał/a:
dickkett, to niedobrze - znaczy chyba powinieneś się martwić. Bo widać nie sprawiasz wrażenia jakbyś był użytkownikiem Pentaxa 8-)

Nie martwię się.
Wolę być użytkownikiem niż sprawiać wrażenie.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Poważni ludzie nie mają niepoważnych problemów :mrgreen:

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
A może mający problemy, zapytają u źródła?

Robert  Dołączył: 19 Lis 2006
gdybyś przeczytał ten wątek, nie pytałbyś

cyrylo  Dołączył: 20 Cze 2008
armar:
"Ja się może nie znam, ale która z obecnie produkowanych lustrzanek posiada funkcję wstępnego podnoszenia lustra bez uruchomienia samowyzwalacza?"

kazda lustrzanka Olympusa, nawe te za 1200 zl maja wstepne podnoszenie lustra. sam wybierasz czas z przedzialu 1-30 sekund. wstepne podnoszenie lustra dziala w trybie zdjec natychmiastowych jak i przy samowyzwalaczu 2 lub 12 sekundowym.

z optycznych sa uszczypliwi, bo najlepsze lustro Pentaxa nie daje uzytkownikowi czegos, czego zaimplementowanie nie kosztuje chyba nawet 1 centa, bo to kwestia zdaje sie oprogramowania, choc moge sie mylic...

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Swoją drogą śmiesznie, bo wśród raptem trzech wad D300 na dpreview wymieniają:

"No timed mirror lock-up function (could be automatic with self-timer)"
Brak funkcji podniesienia lustra z samowyzwalaczem (mogłaby być zautomatyzowana).
[źródło: http://www.dpreview.com/r...d300/page32.asp]

Czyli tak źle - i tak niedobrze... ;-)

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Ja tam myślę sobie, że opaczni bardzo się cieszą, że ich tak licznie i często co poniektórzy odwiedzają. Ruch na stronie rośnie, statystki otwierania strony szybują to można więcej na reklamach zarobić. ;-) Spójrzcie prawdziwo w oczy to dzięki Wam opacznie-brokatowi istnieją. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skocz do: