mkdexter  Dołączył: 19 Lis 2006
To z dłońmi na męskiej klacie mi się podoba. Także zdjęcie przy ścianie - ale szkoda, że jest takie malutkie. Z tym telewizorem, to już chyba widziałem podobne. Gdyby obraz w TV był dopasowany do sylwetki mężczyzny to byłoby lepiej. (to przez moje zamiłowanie do ładu, symetrii.. ;-) )

kosafwc  Dołączył: 24 Lut 2007
[Kosafwc] Nowe Portfolio
Odnowiłem portfolio i wrzuciłem trochę zdjęć :)

:arrow: www.kosek-foto.xt.pl

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Akt z telewizorem - gender bender ;-) - swietny :-D

strona wykonana dobrze, ale przebajerzona jak dla mnie.

Brakuje mi przycisku "wróć" ;-) bo za każdym razem klikać trzeba w Portfolio. Zdjęcia mogłyby być ciut większe, bo na mojej rozdziałce 1600x1200, która chyba jest już coraz częściej spotykana, to te zdjęcia takie malutkie, wtedy bardziej spodobałby mi się zdjęcia.

Jeżeli można - odnośnie strony - nastrój grozy/tajemniczości chciałeś uzyskać? Font ok, ale też jakoś nie czytelny na pierwszy rzut oka (mojego oka ;-) ).

Powodzenia

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
Zdjęcia to takie miniaturki, niestety. A czcionka rzeczywiście coś jakaś niewyraźna.
*puf*

no poki co z badan z stat24 najwiecej ludzi ma nadal rozdzielczosc 1024x768 i pod ta rozdzielczosc jest strona wykonana :) u mnie na 1200 na 1024 tez male
:( Jak znajde skrypt kolorujacy pasek przewijania w firefoxie to powieksze je :)

[ Dodano: 2008-06-09, 21:28 ]

Chciałbym się dowiedzieć, co myślicie na temat tego zdjęcia? :)

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
jakaś smutna ta rozdzielczość

kosafwc, w miejscu podgardla (tak to się nazywa?) jest za szybkie zblurowanie. Sama twarz jest bardzo wyostrzona, ale perspektywa wydaje się być bardzo płaska. Ale to może dlatego, że jakoś to podgardle rzuca mi się w oczy. Na pewno ciekawa mimika i spojrzenie.

Zrobilem mojej Kasi :)

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
świetliste!... bardzo...

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
Bardzo fajne. Tylko co tym tam kombinujesz z ostrością? Przyznaj się :-P .

Marooned  Dołączył: 14 Paź 2006
Światło bardzo fajne, choć nienaturalne - przez co w sumie ściąga wzrok. Obróbka na kompie? Czy full pro na miejscu? [próbuję łykać wiedzę by awansować z szeregowego amatora na amatora sztabowego]

A co do rozdziałki - u mnie 1680x1050 przy 15.4" [notebook] - tu dopiero wszystko małe..

To jeszcze jedno do pieca :)

IMHO trochę nienaturalnie wygląda to "świecące" oko w cieniu.

Jak i całe zdjecie ;)

Całe zdjęcie spoko jest. Nawet bardzo. Zmniejszyłbym tylko rozjaśnienie białek. I może cień trochę za "ostry", ale to już się czepiam na siłę.

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Poza drobnym elementem do poprawki, czyt. okiem, super zdjęcie.

Przed chwilą obejrzałem w większej części Twój wątek i właśnie wypatrzyłem boską sesję z modelami nim i nią. Naprawdę super.

a ja bym facetowi to oko zostawił

To autoportret jest xD

kosafwc napisał/a:
To autoportret jest

to tym bardziej bym zostawił :lol:

Skocz do: