perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
eee z tym Bońkiem to on ma racje. Razem z Listkiewiczem, ich wszystkich, całą tą sieć pajęczą ustawiającą mecze, mafię, powinni z PZPN-u na zbity pysk. :evil:
Jeszcze jakis czas temu czesto lazilem na mecze... Zaglebia... Legii... ech (na ostatnim bylem 4 lata temu)
Dlatego nie dziwie sie ze jedzie po Bonku.

Ciemna strona polskiej piłki to nie pseudokibice, tylko wlasnie ta cala ekipa z Miodowej.

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
dan,
tak myślę - tak mówię.

perl, :-B

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
perl napisał/a:
Ciemna strona polskiej piłki to nie pseudokibice, tylko wlasnie ta cala ekipa z Miodowej.

A ostatnio się jeszcze do niej Beenhakker dołączył :-/

o Leo jako członku tej grupy nawet nie pomyślałem :D

JSW  Dołączył: 20 Lip 2006
YellowLabel, To, ze zyjemy w wolnym kraju/Europie wcale nie legitymuje pisania tekstow o zabarwieniu ksenofobicznym cyt."żeby Turcy dokopali tym szwaboszczakom . ." Szczegolnie na Forum fotograficznym. Badz pewny, gdyby ktos napisal podobnie o Polsce na np: www.dslr-forum.de/ dostalby na dlugo bana.

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
YellowLabel, pohamuj się w swoich wypowiedziach!
Przeczytaj Regulamin Forum, w szczególności punkt 1.:

Cytat
1. Dbaj o atmosferę na Forum. Nie tolerujemy chamstwa, łamania prawa oraz wszelkich zachowań nie na poziomie. Nie dyskutuj o polityce, religii oraz innych, równie kontrowersyjnych tematach. Bądź uprzejmy i przyjazny, a na Forum będziesz się czuł, jak u siebie.

no dobra.. przepraszam was!

PANOWIE.. GOOOOOOOOOOL dla Turcji:D

1:1 :-P

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
k***

marucha  Dołączył: 22 Kwi 2006
Cytat
k***

dokładnie.... :evil:

bombadilla  Dołączył: 16 Gru 2007
to jest maszyna. Brzydka, ordzewiała, niby ledwo kupy się trzymająca, ale wszystko po drodze pożera.

siwyyy77  Dołączył: 24 Lip 2007
szkoda Turcji, ale widać też jakie postępy wykonali w piłce... nie tak dawno zespół w zasadzie do bicia... dziś w mocno osłabionym składzie walczył o finał jak równy z równym :-)

eh :( kolejna fajna drużyna odpadła.
Oby tylko Hiszpania nie dała ciała jutro.

siwyyy77  Dołączył: 24 Lip 2007
No moim faworytem do zwycięstwa jutro jak i w turnieju jest Rosja, po wyeliminowaniu Holandii

Draca  Dołączyła: 12 Cze 2008
Obejrzałam przed chwilą mecz Niemcy-Turcja.. żaden z zespołów nie był moim faworytem. Moi faworyci ..już odpadli :-(

siwyyy77, faworytem może być Rosja, a i tak Niemcy wygrają:-(

A co fajnego było w tej Turcji? Oprócz egzotyki?
Gładko wtopili z Portugalią pokazując tylko nieco brutalnej gry. Słabą Szwajcarię gnietli, gnietli aż w doliczonym czasie im się trochę fuksiarska bramka trafiła. Z Czechami (którzy grali na tym turnieju nie lepiej niż pół w towarzyskim meczu z Polską) wybiegali w ostatnim kwadransie te trzy bramki, z dużym udziałem Cecha, który im drugą bramkę sam podarował. Mecz z Chorwacją był tak nudny, że aż nie do oglądania. Jeszcze gorszy niż mecze Grecji. Ostatnia minuta nie może przesłonić obrazu całości. A tak sobie grający Niemcy byli jednak lepsi od Turków, którym zwyczajnie nie starczało piłkarskiego kunsztu. Gdyby na początku drugiej połowy sędzia podyktował rzut karny, co się należał, to by było pozamiatane wcześniej.
W sumie wyróżniali się tylko szczęściem w końcówkach meczów oraz wyjątkowo nieczystą grą: 15 żółtych kartek i jedna czerwona w 5 meczach :-P

Oj matb, przecież zawsze na koniec liczy się wynik meczu i bramki, a nie.... przebieg gry ;-)

A610  Dołączył: 15 Sie 2007
Niemcom trzeba strzelić w ostatniej minucie, bo jak nie... to zdążą oddać

A610, SUPER receptura na zwycięstwo z Niemcami :-D

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007
Czytam i nikt nie wspomina o problemach z transmisją wczorajszego meczu , a tu w radyju
mówią że pół świata miało taki czarny mecz jak ja ( druga połówka ) dobrze że nie kupiłem
wczoraj nowego aparatu TV np. w Agito - negatyw na stronie murowany :mrgreen:

Skocz do: