Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
w4syl napisał/a:Trzeba marzyć i dążyć do realizacji marzeń.
A nie lepiej poprostu robić zdjęcia zamiast marzyć o sprzęcie?w4syl napisał/a:Trzeba marzyć i dążyć do realizacji marzeń
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
w4syl napisał/a:Powiedzcie jeszcze gdzie i za ile takie cuda się dostanie
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
nemo napisał/a:A nie lepiej poprostu robić zdjęcia zamiast marzyć o sprzęcie?
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
oczywiście masz rację ale mam wrażenie, że u wielu osób pogoń za sprzętem sprawia, że zapominają po co on jest... EOTZdano napisał/a:jedno drugiemu w niczym nie przeszkadza
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
nemo napisał/a:A nie lepiej poprostu robić zdjęcia zamiast marzyć o sprzęcie?
w4syl napisał/a:dostrzegam, że czasem mnie efekt nie zadowala, bo mu trochę brakuje do doskonałości :)
plwk napisał/a:FA 135/2.8,
Akurat parę dni temu na niemieckim ebayu poszedł za 850 zł. Nawet myślałem, czy nie kupić. Ale nie było płatności Paypal, to sobie darowałem.Zdano napisał/a:Trudny do zdobycia, bardzo rzadko pokazuje się na aukcjach.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Akurat parę dni temu na niemieckim ebayu poszedł za 850 zł.
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...