Draca  Dołączyła: 12 Cze 2008
No i znamy finał............... czy taki miał być?
U mnie wszyscy kibicowali Rosji .......... tylko Ja nie............. mecz jeszcze trwa ..... idę na spacer z psem ........... bo nie ma chętnych;-)

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Nie chciałbym chwalić dnia przed zachodem słońca, ale wygląda, że wynik meczu Hiszpania-Rosja w fazie grupowej nie był przypadkowy.

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
piękna gra Hiszpanów..
kombinacyjna ale bardzo pozytywna.
Rosjanie coś dzisiaj odpuścili chyba, liczyłem, że bardziej pocisną. A tak to Hiszpanie robili z nimi tak de facto co tylko chcieli.

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
!Hemos ganado! :-D :-D :-D

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Rosja & Turcja - poza Euro! W sumie prawidłowo :lol:

Draca  Dołączyła: 12 Cze 2008
Samp, masz right co do Rosji i Turcji;-)
Jeszcze tylko Niemców i Hiszpanów wyrzuciłabym z finału :-D

cypis  Dołączył: 18 Gru 2006
uff, chociaż Hiszpanie. Wszyscy, za których trzymałem kciuki odpadli (jeszcze wczoraj), tylko Hiszpanie mnie nie zawodzą, dopinguję im po cichu od początku (głośniej liczylem na Holandię) i robią swoje. Z niemieckimi kontratakami mogą mieć problem i obawiam się, że finał może nie być ładny: niemiecka, żelazna obrona i próby kontrataków + Hiszpanie odbijający się od niemieckiego muru (ew. strzały z daleka). Chyba, że Hiszpanie wcisną szybko 2 bramki i będzie wesoło, Niemcy będą gonić, a Hiszpanie będą chcieli więcej...

deckard  Dołączył: 01 Lut 2008
Tutaj alternatywne mistrzostwa Europy w klikaniu. Narodowości były te same tyle, że tu jesteśmy w finale, który trwa do północy: http://www.eurocc2008.com/ :lol:

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
A oto fragment programu TV z dzisiejszej "Wyborczej"

Hiszpanie rzeczywiście mają spore szanse, ale polemizowałbym, jeśli chodzi o Holendrów czy Portugalczyków. :mrgreen:

Matti  Dołączył: 07 Kwi 2008
Wierzę, że wygra Hiszpania, Niemcy ostatni raz wygrali Euro w 1996 a Hiszpania zdaje się w 1964, więc teraz kolej na nich. Szkoda tylko, że nie zagra raczej David Villa (chyba nie przekręciłem nazwiska) Chociaż będzie bardzo ciężko zatrzymać niemiecką maszynę, myślę, że uda się wsypać trochę hiszpańskiego piasku w niemieckie trybiki a to już wystarczy.

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Wygrywamy Panowie :-D :-B

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
OLE! :D

deckard  Dołączył: 01 Lut 2008
Viva España!

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-B :-B :-B :-B

gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
no i lux...szkoda że nie rosja ;-) ale wolę Hiszpanów niż Niemców ..... ole ole ole :evilsmile:

Matti  Dołączył: 07 Kwi 2008
Zdecydowanie Hiszpanie, piękna gra i piękne powitanie kibiców w Madrycie. Teraz życzę im wszystkiego najlepszego w RPA.

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Bardzo fajny reportaz z ostatnich dni Euro w Wiedniu. Severin Koller jak zwykle trzyma poziom i mimo dosc prztylaczajacej ilosci zdjec, bardzo dobrze mi sie to ogladalo.
W kazym razie - uwaga - duzo zdjec.
http://severinkoller.blog...ip-is-over.html

Skocz do: