Pentax K100D+kit , kiron 70-210/4, Nikon FM2, N50/1.8, N70-210/4 , N35/2, N17/2.8, Zenit-E, Helios 58/2, Zenit 122, Olympus mju 35mm
Ola napisał/a:i zrobić małą dokumentację festiwalu
Waidodayo!
hungry.ant
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Nie nie marudź, tylko to prawda. Jak widzę miniaturki 300 zdjęć, to nawet nie zabieram się za oglądanie.dagio napisał/a:Mertz, nie marudź..
No i dobrze. Dac każdemu po zdjęciu i już.dagio napisał/a:każdy chciał mieć zdjęcie po wszystkim..
A jakie to ma znaczenie, ile poszło do kosza?dagio napisał/a:Zaufaj, że połowa i tak poszła do kosza..
I tak trzeba było od razu.dagio napisał/a:wybrałem kilka swoich.. http://foto.dagio.cba.pl/thumbnails.php?album=18
Jarek Dabrowski napisał/a:No i dobrze. Dac każdemu po zdjęciu i już.
Jarek Dabrowski napisał/a:A jakie to ma znaczenie, ile poszło do kosza?
Jarek Dabrowski napisał/a:I tak trzeba było od razu.
dagio napisał/a:czekam na dalsze wyżywki na ten sam temat, czyli:
"nie chce mi sie ogladac 300 miniaturek, bo czasu nie mam, bo zdjecia sa nudne, nie interesuje mnie co sie dzalo na imprezie, ale interesuje mnie kilka fajnych fotek z niecodziennego wydarzenia".
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
A wiesz, że prawda jest jak dupa? Każdy ma swoją.dagio napisał/a:Napisałem całą prawdę
Skąd to podejrzenie? Że niby za późno?dagio napisał/a:nie wiem czy nie pogardzisz
Jarek Dabrowski napisał/a:A wiesz, że prawda jest jak dupa? Każdy ma swoją.
dagio napisał/a:Problem polega na promocji imprezy, w tym roku nie udało się dostać dofinansowania, biorę więc udział w rozdmuchiwaniu całości.. taki szczytny cel..
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Musiałem jakoś tą dupę przykryć, nie?dagio napisał/a:wspaniale napisane
Jakiś tam N
www.kosiorek.wordpress.com
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:dagio, nie jest problemem ile zdjec zrobiliscie, tylko ile pokazaliscie ludziom niezainteresowanym.