Przecież zapis, poprzez kabel USB, z korpusu jest z karty. To jak można zapisać plik, którego jeszcze nie ma na karcie ?plastyk napisał/a:Czy istnieje możliwość jednoczesnego zapisu zdjęcia na karcie i ewentualnie przez wyjście z korpusu na np. bank foto?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
plastyk napisał/a:mamy wtedy gwarancję na udaną sesję.
Jakiś tam N
www.kosiorek.wordpress.com
No dobra, to podaj tę stronę.pawelek-79 napisał/a:Jakaś firma produkuje karty SD 2 GB z wbudowanym WiFi. Zobacz na ich stronie,
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Jakiś tam N
Kosior napisał/a:Problem w tym, że karta taka jest dłuższa od normalnej, więc nie zamknie się klapki na aparacie.
Stachu napisał/a:Kosior napisał/a:Problem w tym, że karta taka jest dłuższa od normalnej, więc nie zamknie się klapki na aparacie.
Nie zamknie się klapki = nie zrobi się zdjęcia. Chyba, że się pogrzebie w menu serwisowym.
Jakiś tam N
Napisałeś "na ich stronie". Czyli jakiej stronie ? Jakbyś napisał, ze są takie karty i należy sobie znaleźć, to w porządku.Kosior napisał/a:Wystarczy w google wpisac fraze "sd wifi" - takie trudne... ?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
plastyk napisał/a:Czy istnieje możliwość jednoczesnego zapisu zdjęcia na karcie i ewentualnie przez wyjście z korpusu na np. bank foto?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
Kosior napisał/a:Napisałeś "na ich stronie". Czyli jakiej stronie ? Jakbyś napisał, ze są takie karty i należy sobie znaleźć, to w porządku.
lipalipski napisał/a:Kosior, a zauważyłeś, że ta z pierwszego linku to nie karta pamięci SD, tylko karta SDIO WiFi?
Jakiś tam N
Kosior napisał/a:tak, ale to oznaczenie nic mi nie mówi. Myslałem, że to taka karta SD z wifi.... Nie znam się na tym. Poza tym, w drugim linki jest już dobra karta
No tak, mój błąd. Zasugerowałem sie twoja wypowiedzią, nie sprawdzając autora. Przepraszam.Kosior napisał/a:nie ja napisałem
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Pozdrawiam, Jacek
K20D z przyległościami, moje obrazki