rafalf napisał/a:opiszon napisał/a:
mój kapelusz
Ooo witam kolegę ze skodovki.... wygląda że nie dość że oboje pstrykamy aparatami na banget K, to jeszcze oboje jeździmy felkami :)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:i dodatkowo wolę wspomóc finansowo swoim zakupem pentaxa, a nie samsunga ;)
cenzura, cenzura, cenzura
ThomFoto napisał/a:opiszon napisał/a:i dodatkowo wolę wspomóc finansowo swoim zakupem pentaxa, a nie samsunga ;)
to ma sens.
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
X-T1
janek_wu napisał/a:większy prestiż (dla weselnych fotografów - bezcenne )
kale napisał/a:http://pl.youtube.com/watch?v=vLSJhUwiMDQ
...
K20D/Kr Sigma EX 50-150HSM Sigma 17-70HSM 2xPentax 500Ftz i kilka manualek
Nie ma złego światła,jest tylko inne..
griffin napisał/a:Zastanawia mnie , skoro K20D i GX20 sa siostrzanymi aparatami , to czy bylo by mozliwe uzycia softu z pentaxa na samsunga i vice versa.
Jacek S napisał/a:griffin napisał/a:Zastanawia mnie , skoro K20D i GX20 sa siostrzanymi aparatami , to czy bylo by mozliwe uzycia softu z pentaxa na samsunga i vice versa.
nie
bo nie
...
K20D/Kr Sigma EX 50-150HSM Sigma 17-70HSM 2xPentax 500Ftz i kilka manualek
Nie ma złego światła,jest tylko inne..
Jacek S napisał/a:
nie
bo nie
Że jak ? W którym wątku ? Może mylisz z softem do wejścia w menu serwisowe w firmware 1.30.siwyyy77 napisał/a:soft z K10D ktoś z powodzeniem wgrał do GX10było nawet o tym na forum.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Trochę szkiel i żelastwa
janek_wu napisał/a:Każdy ma swoje indywidualne kryteria. Jeden wybierze S a ktoś inny P i obaj są przekonani o słuszności wyboru. I żadnego sensu nie ma wzajemne przekonywanie się kto ma rację. Podobnie jest z FF. Jesli ktoś uważa, że pełna klatka da mu lepszą jakość zdjęć, lepsze samopoczucie, większy prestiż (dla weselnych fotografów - bezcenne) to kupi FF. Ale nie spodziewałbym się masowego wycofania użytkowników z APS-C. Sam korpus nie sprawi, że zdjęcia będą lepszej jakości, paradoksalnie może być odwrotnie. Niektóre obiektywy już nie wyrabiają ze zwiększoną rozdzielczością APS-C, zwłaszcza w narożnikach a co się stanie po podpięciu ich do 24 Mpx FF?
Dlatego niezbędna będzie inwestycja w szkła grubo przekraczająca wartość body a na to sobie pozwolą nieliczni użytkownicy APS-C.
K7+18-55 WR+kit 2 + 540FGZ+*50-135 f 2,8 sdm+ 28-70 f 4+ FA 50 f1.4 + A 50 f 1,4 +K 50 f 1,4 +M 50 f 1,4 + Pentax 35mm f2 + Tamron 17-50 f2,8 +43 mm limited
siwyyy77 napisał/a:więc mogę się mylić