6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Portfolio: http://dariusz.majgier.pl/
Portrety Uliczne Nieznajomych: http://dariusz.majgier.pl/portrety/
matb napisał/a:Tylko przyznaj się dokąd się wybierasz, że takie bajery chcesz zabierać?
Cobretti napisał/a:są różne smaki...
Cobretti napisał/a:Kup kilka sztuk różnych i stestuj smak, są różne smaki...
Stachu napisał/a:
- piekielnie średnie
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
dan napisał/a:Wszystko pieknie, tylko moze mi ktos powiedziec, jak to smakuje?
tatroman napisał/a:P.S. a gdzie się wybierasz?
modern art = i could do that + yes, but you didn't
tęknię za górami... już wtedy, gdy zatrzaskuję za sobą drzwi schroniska i zaczynam schodzić w dół...
...dan napisał/a:Interrailem przez
dan napisał/a:Danie
Emes,emzetka i kilka słoików..
tatroman napisał/a:Norwegia natomiast droga jak pies. I ja też wzięłabym tam liofilizaty, a także (choć wiem, że to brzmi niedorzecznie) mandarynki oraz pomidory (ale żywe, nie liofilizowane). Owoce i warzywa są tam pieruńsko kosztowne (alkohol też, więc polecam spirytus - hihi :).
Można też zapakować kabanosy w folii - długo wytrzymują, a tamtejsze (norweskie) kiełbaski z łosia i renifera nie dość, że pieruńsko drogie, to jeszcze nie - teges... Za to łososie - wprost przeciwnie: tanie i pyszne... Co do sklepów - w każdej miejscowości z reguły jest 1 duży market, ale ceny wyższe niż w Holandii o ok 30 %...
tatroman napisał/a:Ostatno zwiedzałam największy sklep outdoorowy w Europie (w Kolonii) i tam porcja obiadowa kosztowała 7 EUR
tatroman napisał/a:A ja Cie też o coś zapytam: czy filtry cookin sprawdzają się w podróży?
guerilla napisał/a:Sucha karma ma sens tylko w wyprawach w tereny niecywilizowane całkiem, inaczej traci się połowę przyjemności z podróży - przecież nie jedzie się w piękne miejsce żeby jeść chinskie zupki na przykład..
dan napisał/a:Lepiej niz zupki chinskie Tao Tao?![]()
Pentax ME | Pentax ME Super | Yashica Lynx 5000 | Yashica GSN | minolta hi-matic 7s | minolta 800si | minolta XG-1n | Yashica D | Epson V700 | Magnifax 3a | k-x