sister of night  Dołączyła: 26 Kwi 2008
A ja planuję zakup pierwszej lustrzanki i czytałam różne fora nt fotografii, ale nie ukrywam że tutaj mi się najbardziej spodobało ;-) Szczerze to jeszcze nie trafiłam na forum gdzie by było tyle OT :lol: I to mi się podoba! I nawet jeśli tym pierwszym aparatem nie będzie Pentax to tu zostanę :-)

piko  Dołączył: 09 Sty 2008
lipalipski napisał/a:

Od poniedziałku będę. I w sumie, jeśliby się dało wszystko jakoś uzgodnić z piko to mógłbym Ci w poniedziałek lub wtorek przywieźć ten kabelek do monitora.

W poniedziałek będę w okolicach Mikołajek...

deniel  Dołączył: 15 Kwi 2007
Dzieki temu forum kupiłem swoja pierwsza lustrzankę i dowiedziałem się wielu interesujących rzeczy które były dla mnie tematem tabu.Dzieki za wszystko i aby tak dalej :-)

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
dzerry napisał/a:
Powiem wam tyle - to Forum to jest najlepsze co mnie dotad spotkalo w internecie. Jeszcze nigdzie w tej pajeczynie nie znalazlem tyle inspiracji.

Ty mnie chłopie nie denerwuj ! Przez Ciebie sięgnąłem 2 tygodnie temu po nowego Coldplaya i do dzisiaj go z odtwarzacza nie mogę wyjąć... a jak go nie słucham to nucę... a to już jest groźne :evilsmile:

dzerry napisał/a:
Co prawda jestem po dwoch Kozlakach, ale jakos tak mnie naszlo 8-)

Dlatego nie lubię alkoholu. Też mnie później różne rzeczy nachodzą ;-) A jakie emalie wtedy piszę ! A jak się potem zastanawiam, po co to napisałem ? :-P

mygosia napisał/a:
U mnie drugie miejsce.
Na pierwszym jest "wiedza" :-)

U mnie też drugie. Na pierwszym jest horoskop :mrgreen:

perl napisał/a:
Dzieki wam udalo mi sie po 8 latach uwierzyc, ze Pentax robi dobre aparaty!

Aparaty jak aparaty ale jakie kolonoskopy !

sister of night  Dołączyła: 26 Kwi 2008
Enzo napisał/a:

Aparaty jak aparaty ale jakie kolonoskopy !

ja widziałam bronchoskopy i potwierdzam - pierwsza klasa ! ;-)

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
Tu jest luz bluz i orzeszki. Atmosfera jak na dobrej domówie. No i jest komu się pochwalić jakimś tiltem czy ierem :mrgreen: .

hornet  Dołączył: 29 Maj 2008
deniel napisał/a:
Dzieki temu forum kupiłem swoja pierwsza lustrzankę i dowiedziałem się wielu interesujących rzeczy które były dla mnie tematem tabu.Dzieki za wszystko i aby tak dalej

Nie ty jeden.
Jaaa cie :mrgreen: jak tu u Was słodko ;-) Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jednak dobrze wybrałem. W sensie, że wybrałem Pentaxa.

dżejpi  Dołączył: 04 Paź 2007
Stachu, bo to wszystko z Grażyny troche może z Jaśkówki) i trochę ze Starowarszawskej (ale w Białymstoku) ...

Chwal sie ...

tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
No już przestańcie tak wazelinić :mrgreen:
P.S. Zacniejszego forum świat nie widział, a te legendarne OT jest jego solą.
P.S. 2 dzięki temu forum kupiłem Nikona D40 ;-)

Skocz do: