...
K20D/Kr Sigma EX 50-150HSM Sigma 17-70HSM 2xPentax 500Ftz i kilka manualek
Nie ma złego światła,jest tylko inne..
griffin napisał/a:5% wartosci towaru mozna wolac za przywiezienie.
kierdel napisał/a:mazi napisał/a:Ewentualnie pisalbym sie na:
Sigma 24-70 f2.8 (429$ w B&H)
FA 50mm 1.4 (199$ w B&H)
Czekam na info, ile musialbym do tego dorzucic dla Twojej rodzinki (koszty wysylki do rodziny pomijam).
Witaj. W takiej sprawie mozesz sprobowac napisac na PW do uzytkownika "incosgnitos".
blackbird napisał/a:Chmarski napisał/a:blackbird napisał/a:O-ME53 POLSKA ~116zł USA ~72zł
Tę akurat kupiłem w tym tygodniu po 75PLN w Warszawie...
hmm, skoro tak tanio kupiłeś nową, oryginalną muszlę powiększającą do naszego Pentaksa,
to proponuję abyś pochwalił się gdzie (o ile jeszcze są) w tak dobrej cenie ją zakupiłeś,
to skorzystają inni.
Bo z tego co się orientuję (jeśli się mylę to proszę - poprawcie mnie)
ta muszla chodzi najtaniej po ok ~105-110 zł bez transportu,
a jak wiadomo, każdy się liczy ze swoimi pieniążkami
i choćby takie 30 zł piechotą nie chodzi.
pozdrawiam
griffin napisał/a:TomaSzSz napisał/a:Na Fa50/1.4 w Abes status jest "Availability: Backordered " ktoś mi przetłumaczy ?
To znaczy ze zabraklo im w magazynie i zamiawiaja koleja partie ,zazwyczaj zabiera to okolo 4 tyg.
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
Backordered wcale nie oznacza 4 tygodni (nie wiem, skąd griffin to wytrzasnął). Oznacza, że nie ma, i nie wiadomo kiedy będzie. Może być za tydzień, albo wcale.TomaSzSz napisał/a:Co ! 4 tygodnie
To się odłam i kup w buydigu od ręki.TomaSzSz napisał/a:no to się załamałem.
Buydig jest z NJ. Z tego co wiem, to ta sama banda co abe's i beachcameraTomaSzSz napisał/a:Tyle, że sklep musi być z poza NY
No to niech znajoma zadzwoni do nich i powie, że w związku z bakorderem chce anulować zamówienie. Karty nie powinni jeszcze obciążyć, bo i za co.TomaSzSz napisał/a:tam złożyłem już zamówienie, a jak to jest z tym płaceniem kartą kredytową?
Jarek Dabrowski napisał/a:Buydig jest z NJ. Z tego co wiem, to ta sama banda co abe's i beachcameraTomaSzSz napisał/a:Tyle, że sklep musi być z poza NYNo to niech znajoma zadzwoni do nich i powie, że w związku z bakorderem chce anulować zamówienie. Karty nie powinni jeszcze obciążyć, bo i za co.TomaSzSz napisał/a:tam złożyłem już zamówienie, a jak to jest z tym płaceniem kartą kredytową?
Jarek Dabrowski napisał/a:
TomaSzSz napisał/a:Tyle, że sklep musi być z poza NY
Buydig jest z NJ.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
tomecki napisał/a:Jarek Dabrowski napisał/a:
TomaSzSz napisał/a:Tyle, że sklep musi być z poza NY
Buydig jest z NJ.
Coś nie łapię, myślałem że www.buydig.com to nie jest NY, już się z lekka pogubiłem
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60