stefanscorpio  Dołączył: 15 Lip 2008
Witam! Przeczytalem....Jakie wnioski z tego powinienem wyciagnac?Zgrzeszylem? :shock: Pozdrawiam.Stefan.

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
stefanscorpio napisał/a:
Jakie wnioski z tego powinienem wyciagnac?

Cytuj zgodnie z przyjętymi zasadami. Zwiększa to czytelność, ponadto wiadomo do czyjej wypowiedzi się odnosisz.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
stefanscorpio, prosze o stosowanie sie do zasad ustalonych na forum !!! Cytowanie powinno byc CZYTELNE !!!

specmisiek  Dołączył: 19 Mar 2008
stefanscorpio napisał/a:
Jakie wnioski z tego powinienem wyciagnac?Zgrzeszylem?

Raczej wydaje że popełniłeś tzw. ,,przegięcie w drugą stronę" Nie powinieneś wypaczać sensu ,,wyrywając" coś z kontekstu.. Tak mnie, skromnemu sie wydaje..
Powinieneś chyba przeprosić i po sprawie.. :-B

seweryn1  Dołączył: 11 Lip 2007
Przeprosić :?: Ja nie czuje się urażony, bo mnie to dotyczyło, ale tam...

Stefascorpio, życzę powodzenia w fotografii, choć nie wyobrażam sobie focić z samochodu pewnie dlatego, że prawie zawsze prowadzę :mrgreen: ,

stefanscorpio  Dołączył: 15 Lip 2008
Witam!
seweryn1 napisał/a:
Stefascorpio, życzę powodzenia w fotografii, choć nie wyobrażam sobie focić z samochodu pewnie dlatego, że prawie zawsze prowadzę :mrgreen:
-ja drogi kolego za "kapitana jestem i po prawej stronie pilota posiadam.I niestety ZAWSZE to ja prowadze....Do tej pory "pilotka" radzila sobie pstrykawka A-20(w histori bylo ich tej marki wiecej) i jakos to szlo.Znajomi czesto wrecz ZADAJA aby wlaczyc TV(57 cali pelne HD) i pokazac zdjecia z naszych wypadow.To ZNACZNIE lepsze od filmow.Teraz w zwiazku z uszkodzeniem kolejnej pstrykawki i zniesmaczeniem nastepca(A-40)przyszla kolej zeby zobaczyc cos powazniejszego.Jestem jednak przekonany ze z tym aparatem troszke pojezdzimy.Martwi mnie tylko brak uszczelnienia miedzy korpusem a obiektywem.Pozdrawiam.Stefan.

Skocz do: