A nie sądzisz, że za straty moralne, to powinni Ci dać inną nową i jeszcze oni dopłacić ?plwk napisał/a:czy pozwolą mi dopłacić do innej.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Jakoś nie mogę w to uwierzyćmichal84pl napisał/a:Oto mój zestaw na początek (i raczej nie planuje więcej zakupów)
Szwagier z tego co się orientuje to nie tylko lubisz zbliżenia potraw ale i same potrawymichal84pl napisał/a:Lubie też architekturę i zbliżenia potraw
PENTAX K10D
DA 18-55 | M 50/1.4 | M 135/3.5 | SB-25
Dada napisał/a:A nie sądzisz, że za straty moralne, to powinni Ci dać inną nową i jeszcze oni dopłacić ?
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pozdrawiam
moze lubi zblizac sie do potrawfusserg napisał/a:michal84pl napisał/a:
Lubie też architekturę i zbliżenia potraw
Szwagier z tego co się orientuje to nie tylko lubisz zbliżenia potraw ale i same potrawy
Ale to chyba raczej dobrze że na wschodzie marka Pentax na chwilę zrobiła się popularnalipalipski napisał/a:Jeju, ilu ludzi z Pentaksem sie objawiło w B-stoku ostatnio!!!
PENTAX K10D
DA 18-55 | M 50/1.4 | M 135/3.5 | SB-25
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Pozdrawiam
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Pozdrawiam
lipalipski napisał/a:Jeju, ilu ludzi z Pentaksem sie objawiło w B-stoku ostatnio!!!
Pentax k200 + kit II + sigma 70-300 apo + zenitar 2/50