tidus art  Dołączył: 09 Paź 2006
jakosc szkiel z UK
Witam,
Przymierzam sie do zakupu DA*50-135,jako ze jestem obecnie w UK mam go dostepnego za 499 funtow co daje ok 2000zl.niby wszystko super bo sporo taniej niz u nas ale zastanawia mnie czy istnieje takie samo prawdopodobienstwo trafienia jakiegos trefnego szkla tu jak w polsce.przeczytawczy o wpadkach gwiazdek troche boje sie kupowac w sklepie ktorego w ogole nie znam.u Nas w kraju moglbym kupic u Czesia lub w znajomym sklepie i mialbym w miare pewne ze bede mogl potestowac przed zakupem lub ewentualnie wymienic.tylko ze zaplacilbym wiecej.a pieniadze sa dla mnie wazna kwestia bo wydam na to szklo sporo....co myslicie, czy lepiej brac w UK czy tez u nas w Polsce.

A ponadto chcialem podac cene 17-70 sdm w UK jest za 375 funtow,czyli ok 1500zl i niby juz jest na stanie w magazynie.

Pozdrawiam

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Z DA* 50-135 to raczej wpadek nie było

bar4t  Dołączył: 26 Maj 2008
Jak sytuacja może wyglądać z DA* 16-50 :?: UK, bądź USA...

Pozdrawiam
bar4t

griffin  Dołączył: 19 Cze 2008
bar4t napisał/a:
Jak sytuacja może wyglądać z DA* 16-50 :?: UK, bądź USA...

Pozdrawiam
bar4t

W UK okolo 470funtow. A z jakoscia to nie wiem.

http://www.digitalcameraexchange.co.uk/ albo z USA -tylko co z jakością właśnie... Gdzie w Krakowie można gwiazdki dorwać?

kwantus  Dołączył: 08 Lip 2008
bar4t,
pytałeś tu http://www.d-photo.pl/skl...9&oper=3&list=1 , wygląda że jest na stanie

Dzięki, na pewno do nich zaglądnę. Przydałoby się info odnośnie serii gwiazdki które aktualnie hasają po USA.

Pozdrawiam
bar4t

[ Dodano: 2008-08-11, 08:55 ]
W d-photo tylko na zamówienie, galerii krakowskiej nie uświadczy... Wiecie gdzie można sprawdzić gwiazdki, Kraków i okolice?

Pozdrawiam
bar4t

Skocz do: