Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
Koncert Iron Maiden
Kto z pentaksowej braci wybiera się dziś na Ironów???
Ja oczywiście śmigam i gęba cieszy mi się z tego powodu od rana :mrgreen:

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
Ja na ten przykład. I Maciek jedzie z Poznania.

Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
vesper napisał/a:
I Maciek jedzie z Poznania.

True, true :evilsmile:
Kumpel jedzie z dwoma wolnymi biletami bo ich właściciel odpuścił czyli pewnie jeszcze szansa jest jakby ktoś się dziś zdecydował.

azkal  Dołączył: 13 Lut 2008
To teraz jest dla mnie jasne skąd Maciek ma podpis pod swoim nickiem. :-B

nediam  Dołączył: 07 Wrz 2007
me too :mrgreen:

Disintegrator  Dołączył: 06 Lut 2008
Ja dzis coprawda tylko przez telefon moglem posluchac, ale w przyszly wtorek uderzam do Budapesztu na Maidenow. Po raz 3 na zywo.

UP THE IRONS ;)

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
Koncert był świetny! Kto nie był niech żałuje!!!

O fcuk. Umarłam.
TAK się jeszcze nie bawiłam...

było dobrze! :-D

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Maciek napisał/a:
Kumpel jedzie z dwoma wolnymi biletami bo ich właściciel odpuścił czyli pewnie jeszcze szansa jest jakby ktoś się dziś zdecydował.

Czemu ja o tym nie wiedziałem wcześniej??!! :shock: :evil: bym wrócił z W-wy jeden dzień później...

Arti napisał/a:
Czemu ja o tym nie wiedziałem wcześniej??!! :shock: :evil: bym wrócił z W-wy jeden dzień później...

Błąd, wielki błąd! Nie wiem czy powinienem pisać ale sytuacja z biletami okazała się bardziej skomplikowana (spuszczę zasłonę milczenia na szczegóły) i na końcu mieliśmy cztery wolne bilety które z braku laku sprzedaliśmy konikowi po 75zł...

A na koncercie najfajniejsze były stare numery które w odróżnieniu od żelaznych klasyków słyszałem na żywo po raz pierwszy. I po raz pierwszy byłem na Ironach z Katarzyną więc to też pozytywnie wpłynęło na odbiór :evilsmile: Nakręciliśmy się tak z Fear of the dark, że jak zagrali to aż mi ciarki po plecach szły!

Maiden! \m/ Maiden! \m/

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Maciek napisał/a:
Błąd, wielki błąd!

No teraz mi mówisz... ;-) .. wiem...

Takie tam dwa beznadziejnie słabe zdjęcia z wczoraj:

Kfan  Dołączył: 02 Mar 2007
Heech, zazdroszczę mi pozostaje tylko w pierwszej wolnej chwili wsunąć "Rock in Rio" w odtwarzacz DVD ale i to nieprędko:(

Heh, Maciek, fajne. Ja stałam z drugiej strony i bliżej. W zasadzie to mnie nawet wyniosło za pierwsze bramki....

256mb  Dołączył: 26 Maj 2008
można było wejść z aparatem ?

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
256mb napisał/a:

przypatrz się zdjęciom. pytanie powinno się chyba odnosić do ograniczeń.
*puf*

256mb napisał/a:

Można było wejść prawie ze wszystkim - nie wiem jak oni szkolą ludzi w tej ochronie (Fosa się chyba nazywa) ani jakie dostają wytyczne na imprezy ale to jakaś farsa - kazali nam wyrzucić butelkowaną wodę z plecaka i to by było na tyle ze sprawdzenia dwóch osób. W środku oczywiście do stoisk wszelakich monstrualne kolejki ale jakoś wytrzymałem bez tej wody - zwilżyłem sobie gardło po wyjściu - ale z tego co czytam to inni pozwalali wnosić butelki do 0,5 litra inni jeszcze kazali odkręcać i zabierali nakrętki (trudniej rzucić czymś takim) więc jakaś pełna dowolność. Z wodą zawsze próbuję po tym jak na śląskim w 35stC sprzedawali! wodę w kubkach 0,4l po chyba 6zł! ale zrozumiem, że dla ułatwienia kontroli każą wyrzucać wszystko. Tutaj jednak scyzoryk sam wyjąłem jeszcze w aucie a mógłbym wnieść maczetę, pod koszulą na dnie plecaka mógłbym przenieść spokojnie lustrzankę a kompakcik miałem po prostu w kieszeni tak bardziej, żeby zrobić kilka pamiątkowych zdjęć z wyjazdu ogólnie.

[ Dodano: 2008-08-09, 15:05 ]
j+ napisał/a:
przypatrz się zdjęciom. pytanie powinno się chyba odnosić do ograniczeń.

Na bilecie była informacja ogólna, że rezerwują sobie prawo m.in. do odmowy wniesienia i użycia w trakcie imprezy aparatu fotograficznego.

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
O, to już po drugim zdjęciu widać, że "The Trooper" leciał.

djack napisał/a:
widać, że "The Trooper" leciał

Dokładnie :-) Egipskie tło było takim ogólnym ale do niektórych kawałków pojawiały się indywidualne tła/scenografie (inny sfinks zmieniający się potem w Eddiego, statek i zwisające poszarpane żagle na "The Rime of the Ancient Mariner" czy tła nawiązujące do albumu z którego pochodziły numery).

Skocz do: