Asahi napisał/a:Chyba nam sie nudzi...
Meggido napisał/a:Mnie przynajmniej się nie nudzi.
to zrobmy ankiete, czy zrobimy ankiete.j+ napisał/a:to zróbmy ankietę, czy nam się nudzi.
szkło w połowie pełne
to zrobmy ankiete, co jest niezbedne zeby zrobic ankiete.woj napisał/a:to zrobmy ankiete, czy zrobimy ankiete.
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
nic nie jest norma, co jest zepsute. Idz tam gdzie kupiles tego kita i go wymien, szkoda czasu. Jak nie mozesz wymienic, kup nowy to znowu nie majatek.woj napisał/a:czy to norma - ten luz
woj napisał/a:Szukałem w internecie i znalazłem tutaj coś takiego . Więc canonowcy też to mają.
Za dużo wymagasz od obiektywu, który wart jest 150 zł. To nie jest SMC-M tylko kit, tani obiektyw dodawany do puszki ... ważne, ze optycznie jest bdb i tę właściwość staraj się wykorzystać.woj napisał/a:Tak więc reasumując te kity są do kitu.
szkło w połowie pełne
Asahi napisał/a:to zrobmy ankiete, czy zrobimy ankiete.
K7+18-55 WR+kit 2 + 540FGZ+*50-135 f 2,8 sdm+ 28-70 f 4+ FA 50 f1.4 + A 50 f 1,4 +K 50 f 1,4 +M 50 f 1,4 + Pentax 35mm f2 + Tamron 17-50 f2,8 +43 mm limited
Poważnie? Bo ja się nie znam, ale wydaje mi się dość kiepski. Mógłby ktoś wstawić fotkę która pokaże maksimum możliwości tego obiektywu. Tak bez upiększania - prosto z aparatu.PiotruśP napisał/a:... ważne, ze optycznie jest bdb i tę właściwość staraj się wykorzystać.
jak to sobie wyobrazasz? Fotke ktora zdobyla mistrzostwo swiata w kategorii "Kit pentaxa"? Proponuje te strone: http://www.pentaxphotogallery.com/rokicozrywaboki napisał/a:Mógłby ktoś wstawić fotkę która pokaże maksimum możliwości tego obiektywu.
robi, robi IMAGE DATA -> LENS -> 8 od goryrokicozrywaboki napisał/a:A na tej stronce którą podałeś to nikt chyba kitem nie robi...ale popatrzę chwilę