Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Asahi, fisheyem 10-17 Pentaxa bawiłem się dość sporo - są swiadkowie :mrgreen: Sigmę 10-20 miałem w rękach i zdażyło mi się robić nią zdjęcia - efekty są nieporównywalne. Jak pisze Samp, coś mieszasz.

Asahi
[Usunięty]
Samp napisał/a:

Akurat dystorsje w Sigmie są bardzo dobrze kontrolowane i też całkiem nieznaczne (raptem ok. 2% przy 10mm)
2,7 wiec bardziej 3 niz 2%, a poza tym napisalem "fajne dystorsje" a nie DUZE. Forum czepialskich, jak Boga kocham.

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Asahi napisał/a:
Sigma powoduje ladne dystorsje

Asahi napisał/a:
poza tym napisalem "fajne dystorsje" a nie DUZE.

"Fajne" dystorsje, "ładne" dystorsje - niech będzie, jak chcesz...
Ale czy to wnosi coś sensownego do dyskusji?

Asahi
[Usunięty]
Nic, a zastanowiles sie kiedys, ile postow na tym forum nie wnosi nic do dyskusji? Poprawiaj wiec wszystkich, wytrwalosci zycze...

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Właśnie miałem się oburzyć, ale Samp mnie ubiegł.

Z fisheye to ma tyle wspólnego, że tu i tu jest zniekształcenie.

Asahi
[Usunięty]
dsk, gdybym nie pozwal juz lipelipskiego, pozwalbym Ciebie. Ty bedziesz nastepny :mrgreen:

O, Żaba też mnie ubiegł.

Asahi, wyluzuj, coś się ostatnio za dużo denerwujesz. ;-)

Asahi
[Usunięty]
dsk napisał/a:
Asahi, wyluzuj, coś się ostatnio za dużo denerwujesz.
denerwuja mnie madrale, co cala swoja madrosc biora z internetu i czepiaja sie kazdego napisanego slowa.

Asahi napisał/a:
denerwuja mnie madrale, co cala swoja madrosc biora z internetu i czepiaja sie kazdego napisanego slowa.

Asahi, jeśli o mnie piszesz, to:
1. akurat internet to świetne źródło wiedzy
2. denerwują mnie ludzie, co palną jakąś głupotę, a poprawieni mają pretensję, że się ich "czepiają"

Myślisz, że ja nigdy żadnej głupoty nie palnąłem na tym Forum? Czasami takie bzdury wypisywałem, że chciałbym tylko móc pokasować te posty.
:-B , choć pora wczesna

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Cytat
:-B , choć pora wczesna
ale jest już po 13, więc można :-P

Postaram się stanąć na wysokości zadania, jeśli takie wyzwanie kiedyś od kogoś nastąpi. :-)

Asahi
[Usunięty]
Samp, akurat nie "pilem" do Ciebie. Wiem, ze masz sporo wiedzy w temacie fotografii (sam chcialbym miec tyle i moze kiedys bede mial). Chodzi mi jedynie o to, ze napisalem "prawie jak fiszaj" a juz naskoczyliscie na mnie z zaba jakbym napisal Sigma 10-20 to fiszaj. Zabe, to jeszcze moge zrozumiec, ale Ciebie? ;-) Pomimo mojej marnej wiedzy fotograficznej, wiem jaka jest roznica miedzy Sigma 10-20, a fiszajem i za wszystkie wynikle z mojego nieprecyzyjnego stwierdzenia niesnaski, serdecznie przepraszam. :-B

[ Dodano: 2008-08-11, 14:11 ]
dsk napisał/a:
Postaram się stanąć na wysokości zadania, jeśli takie wyzwanie kiedyś od kogoś nastąpi.
jedynie regulamin mnie powstrzymuje, masz jak w banku. :mrgreen:

Ano!

:lol:

specmisiek  Dołączył: 19 Mar 2008
Asahi napisał/a:
dsk, gdybym nie pozwal juz lipelipskiego, pozwalbym Ciebie. Ty bedziesz nastepny :mrgreen:

Asahi... Pamiętasz ten film z dialogiem: ,,You will be next"??? 8-)

[ Dodano: 2008-08-11, 17:18 ]
Fajną matówkę miał ten Terminator.. ;-)

Asahi
[Usunięty]
specmisiek napisał/a:
Asahi napisał/a:

Asahi... Pamiętasz ten film z dialogiem: ,,You will be next"??? 8-)

[ Dodano: 2008-08-11, 17:18 ]
Fajną matówkę miał ten Terminator.. ;-)
on, juz jest nastepny, szybciej niz myslalem. Ciekawe, czy dsk bedzie troche mocniejszy duchem. :lol: A matowka, owszem wypas :-B

[ Dodano: 2008-08-11, 17:28 ]
specmisiek, spodobalo mi sie, pozwolilem sobie wpisac pod nicka :-B

Skocz do: