k20d + trochę klamotów
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Bardzo śmieszne.Meggido napisał/a:Obiecanki, macanki, a głupiemu stoi.
Meggido napisał/a:a głupiemu stoi
K7+18-55 WR+kit 2 + 540FGZ+*50-135 f 2,8 sdm+ 28-70 f 4+ FA 50 f1.4 + A 50 f 1,4 +K 50 f 1,4 +M 50 f 1,4 + Pentax 35mm f2 + Tamron 17-50 f2,8 +43 mm limited
k20d + trochę klamotów
Cytat
Zostaw, jak mu stoi to niech stoi, może on do kogoś pójdzie, albo ktoś do niego przyjdzie...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
k20d + trochę klamotów
Młodsza Gonia napisał/a:Właśnie przejrzałam Twoją galerię i znalazłam chrzest strażaka - w sobotę miałam okazję uczestniczyć w festynie strażackim i wypróbować nowy aparat
Zdjęcia jakieś takie podobne mi wyszły jak Twoje
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Młodsza Gonia napisał/a:Chcieliście avatarek - to jest
Hoho jakie piękne kobiety na forum, a myślałem, że już lepiej nie będzieMłodsza Gonia napisał/a:Chcieliście avatarek - to jest
Młodsza Gonia napisał/a:Niech stoi na zdrowie
Yashica Mat124, Canon 100d
jacekkar1 napisał/a:czy to zdjęcie z nowego nabytku?
Eldred napisał/a:Hoho jakie piękne kobiety na forum, a myślałem, że już lepiej nie będzie
Pentax ME Super, Samsung GX-10, Sigma 17-70, Tamron 70-300, Pentax FA 35, Centon 50, Tamron 90, Metz 48, Tumax 386