emdek  Dołączył: 28 Sty 2007
opiszon napisał/a:
jarzyn napisał/a:
200 PLN
to jakiś dumping jest ;-)

ja dałem 500zł - za ślub i wesele - w tym jest wywołanie albumu pamiątkowego

ale mieścinka jest malutka, to i fotograf mało bierze - jakie będą zdjęcia, to się zobaczy po, ale mam nadzieję że fach swój zna, bo trochę lat już w interesie siedzi - szczególnie że zdjęcia z innych ślubów wyglądały ok

a przepłacać za jakiegoś "artystę" nie specjalnie miałem zamiar ;-) (ostatnio widziałem wyniki takiej sesji za 1500zł - niby portfolio fajne, ale co z tego, jak ta konkretna sesja, to była porażka - ja bym na miejscu tego fotografa nie wziął kasy, albo obniżył kwotę o 1000zł - szczególnie że zdjęcia robił tylko na ślubie cywilnym + króciutka sesja w parku)

Pochwalilbys sie fotkami a nie z forum Pentaxa sie musze dowiadywac.

:D

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
emdek, nie potrafisz czytać między wierszami - wesele dopiero będzie, zresztą jak już dobrze wiesz, jesteś od pół godziny zaproszony (przynajmniej od takiego czasu zaproszenie leży na poczcie :-P ) - koledze bym się pochwalił, nie martw się :-D

a teraz wybywam na kawalerskie

o'revoir

cinekk1  Dołączył: 17 Lut 2008
Kiedyś mały wydawca płyt, chciał, żebym zrobił zdjęcia na okładkę i do książeczki. Ale chciał pewnego specjalnego efektu do osiągnięcia tylko w sali małego teatru, który trzeba było wynająć na cztery godziny za 1000zł. I wycofał się. Właściwie brak słów. Ludzie myślą, że zdjęcia można zrobić za pół litra.

Skocz do: