Cytat
"Other than that, we're going crazy with digital cameras," says Cook. "There is a full spectrum, and they're all going well.
"We carry such a wide variety that if we're out of the one model, we'll sell another. It doesn't seem to matter. They just want a digital camera."
The Pentax K10D SLR is especially popular, said Cook. It's a 10.2 megapixel that sells for $1,449 with a 16-46 mm zoom lens. The Fuji Finepix S-6000 is a bigger seller in the less expensive range. It goes for $549.
Cytat
"[a poza tym] mamy prawdziwe szaleństwo na punkcie cyfrowych aparatów." mówi Cook "jest pełen wybór, i wszystkie sprzedają się dobrze"
"Mamy taki szeroki wybór, że gdy skończy się jeden model, sprzedajemy inny. To wydaje się nie mieć znaczenia. Oni [kupujący prezenty] po prostu chcą cyfrowy aparat"
Pentax K10D jest szczególnie popularny, powiedział Cook. Jest to [blabla, nie trzeba tłumaczyć]
K-5, DA 12-24/4, FA 31/1.8 Ltd, FA 50/1.4, FA 77/1.8 Ltd, Metz 48, takie tam różne ...
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Ciekawostka. Jednak Kadyszka jest rozchwytywana .Bronek napisał/a:nie widać wzmianki o żadnym innym modelu cyfrowej lustrzanki. Ciekawostka
Hurra !!Michu napisał/a:Bronek!!!!
Przetłumaczyłeś!!!
Dzięki!!!!
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
K-5, DA 12-24/4, FA 31/1.8 Ltd, FA 50/1.4, FA 77/1.8 Ltd, Metz 48, takie tam różne ...
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
cypis napisał/a:nie jestem pewien, czy aby "nasz", polski serwis nie naprawia sprzętu także kupionego TAM..
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
l_uka napisał/a:cypis napisał/a:nie jestem pewien, czy aby "nasz", polski serwis nie naprawia sprzętu także kupionego TAM..
nie naprawia i nie ma takiego obowiazku, chyba ze maasz wykupiona gwarancje miedzynarodowa.
l_uka napisał/a:wykupiona
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D