mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Najpierw 4 - podoba mi się... Ładna kompozycja, kolorki jak na zachód słońca kiczowate jak trza ;-)
Jeszcze lepiej by pewnie wyglądało rzucone na ścianę...

3 - niestety czegoś brakuje... Kadr centralny, duuużo czarnego po bokach. Może spróbuj jeszcze raz nieco przekadrować - i obciąć dół i nieco z boku? [tylko pamiętaj o zachowaniu proporcji 2:3, bo większość ludzi zwraca na to uwagę ;-) ]

Throwend  Dołączył: 26 Kwi 2007
A mi z jakiegoś powodu trójka pasuje. Wygląda jak kadr z filmu albo okładka płyty, nie przymierzając, diabłów szatanów ;-)

Czwórka natomiast przypomina mi jak niewiele trzeba do znalezienia tematu. Kiedyś mocno się zdziwiłem jak pewne drzewko na zdjęciu kolegi (zdjęciu w tym klimacie), które wyglądało jak z afrykańskich dokumentów NG okazało się drzewkiem, które codziennie widzę za oknem...

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Jak dla mnie 3 jest całkiem fajne. Ale statyw to polecałbym jakis "dedykowany do zdjęć" :mrgreen: i nowszy, bo modele sprzed 21 lat .... hahahahaha

Throwend  Dołączył: 26 Kwi 2007
Tylko wiesz, z nowszymi statywami to też nie ma żartów ;-)

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
Jak dla mnie najlepsze jest zdjęcie 2. - po prostu jestem wrażliwy na takie kolory.

voorjaarman  Dołączył: 13 Sie 2008
mygosia napisał/a:
(...) 3 (...) nieco przekadrować - i obciąć dół i nieco z boku(...)

Dzięki za opinię... ale tej 3ki nie da się ruszyć. Nie moimi rękami. Sentyment.

Ja po prostu pamiętam jak ono było robione: 3 w nocy, po kawalerskim jednego z moich dobrych przyjaciół, na ludzkim (lekko trzeźwym) statywie, w użyciu małpa Olympusa... - I TAM COŚ WIDAĆ. Pozostanę przy tej mojej małej radości :-D

Serafion  Dołączył: 01 Gru 2007
Ja bym pozostawił 3 w takiej formie w jakiej jest, mnie intryguje. Reszta zdjęć bardzo dobra a ponieważ nie zwykłem powielać opinii to milknę i czekam na następne prace.

Gavreel  Dołączył: 21 Sie 2008
a mnie bardziej podobają się parzyste zdjęcia. Szczególnie 2. bardzo miło się ogląda. Budzi bardzo miłe skojarzenia.

DeKa  Dołączył: 09 Kwi 2008
2 super w kwadracie też by pasowało a to co zrobił karmazyniello, aua, w kolorze lepsze
4 bardzo udana widokówka

voorjaarman  Dołączył: 13 Sie 2008
Tym razem fotki z gatunku homo. Sapiens :-D

5.

6.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Jakoś nie mogę się zdecydowac co Ci napisać. 5-ka ok. ale co do 6-ki tro jakoś ten kolor mi nie pasuje. dzieciaki fajne, cos sie dzieje, tylko kolor nie wiem po co taki.

Skocz do: