Waidodayo!
hungry.ant
"Living is easy with eyes closed"
sołtys napisał/a:Mertz, najczęściej kupowałem w sklepie http://www.foto-oleksy.pl/
Waidodayo!
hungry.ant
j+ napisał/a:A sklepy są tutaj.
"Living is easy with eyes closed"
sołtys napisał/a:Komis na Wiślnej (razem ze św.Anny tworzy róg rynku - dokładnie przeciwległy do rogu z Mariackim - po przekątnej patrząc) i też mieli materiały czarno-białe ale jak byłem w tamtym roku to już go nie było .. nie wiem czy przeniesiony czy zlikwidowany .. a szkoda, bo mieli duuuużo różnych analogów i ciemniowego sprzętu sporo a i pogadać można było trochu .. choć do Pentaksa mało mieli .. ale jednak chyba syfra ich wykończyła, bo ludzikowie bardziej chcieli wstawić sprzęt do nich niż coś kupić .. naprawde szkoda jeśli zlikwidowany
"Usuwając kolor, oferujemy obraz, który jest jedną nogą poza rzeczywistością." Tony Worobiec
ogólna niemoc twórcza....
sołtys napisał/a:Właśnie co nie mogłem sobie wczoraj ulicy przypomnieć to właśnie o Łobzowską mi chodziło
j+ napisał/a:A sklepy są tutaj.
blanchet napisał/a:Jest bardzo fajny sklep przy Łobzowskiej 15 Finisz-studio - ceny bardzo miłe dla kieszeni;)
Waidodayo!
hungry.ant