argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
Polski paypal
Jak wyzej
Paypal

Może sie przyda to info. Dałem tutaj, bo prawde mówiąc nie wiedziałem gdzie to umieścić.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Tzn. chodzi o możliwość przyjmowania wpłat? Nareszcie.
Bo paypal w Polsce działa już od jakiegoś czasu - tyle, że można było tylko płacić.

MKw  Dołączył: 20 Kwi 2006
Wlasnie podobno juz dziala :!: Moze ktos mi uysle pare dutkow to sprawdzimy odrazu :mrgreen:

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
MKw, - to ja wyatawie na e-bay moja 85 2.0 za 200 ojro ty kupisz i mi przeslesz? ok?

MKw  Dołączył: 20 Kwi 2006
Fafniak ide na to, ale wystaw mi za te 200 ojro 16-45 i 10-17 w bandlu a ja kupie i Ci przesle kaske pajpalem :mrgreen:

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
Można se ustawić polskie dutki i niemi operować.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
MKw, - wiesz pan co ???? :mrgreen: chyba pan wiesz.... :-P

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Podłączę się do tematu...

Otóż w końcu założyłam profil w pay palu, zarejestrowałam kartę [mbanku z delfinkiem], przeszłam weryfikację [czyli mi obciążyło 6,50pln], wpisałam kod...
Tylko niepokoi mnie to:
Cytat
Sprawdź wyciąg z karty za 2-3 dni i znajdź czterocyfrowy kod PayPal odpowiadający obciążeniu.

Następnie wróć do serwisu PayPal i wprowadź czterocyfrowy kod, aby potwierdzić kartę kredytową.

Obciążenia zostaną zwrócone na konto PayPal po potwierdzeniu karty.

6,50 mi nie wróciło. Tak ma być? Jak wchodzę do swojego profilu, to mam Status: zweryfikowany.
Na dodatek mam zablokowane 1pln na koncie [czyli gdzieś tam coś wisi] - też z paypalu.

Przejmować się?

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
Raczej nie. Zwrócą w najmniej oczekiwanym momencie ;-) .

Aha...
No to ide kupować podgrzewaną myszkę... 8-)

szczypiorrr  Dołączył: 10 Sie 2007
mygosia, za najbliższy zakup ściągną ci z karty o 6.50 mniej.

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
mygosia napisał/a:
kupować podgrzewaną myszkę... 8-)
:shock:

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
A'propos paypala to mam pytanie do innych, ktorzy już dokonywali płatności za pomocą tej usługi. Czy też musicie czekać kilka dni na wykonanie całej operacji. Mam karte w mBanku (jak mygosia) i zauważyłem, że zawsze wyglada to mniej więcej podobnie.
Kupuje cos na ebayu, dokonuje płatności paypalem dostaje potwierdzenie mailem, że płatnośc ostała wykonana ale kasa znika z konta a własciwie z tej eKarty dopiero po kilku dniach. Zastanawiam się czy sprzedający też czeka kilka dni aż pieniądze znajdą się na jego koncie.

mygosia napisał/a:
ide kupować podgrzewaną myszkę

komputerową? :shock:

Myszkę komputerową...
Mam niskie ciśnienie i zanim krew dopłynie do paluszków, to sie ochładza po drodze ;-) W domu mam dość chłodno w zimie [to będzie druga] - i w zeszłym sezonie zaczęły mnie boleć stawy w placach [tak ogólnie jest ciepło, a ręce lodowate].
O takiej myślałam:
http://usb.brando.com.hk/...p?prod_id=00210

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
wow. bomba strona, zaraz sobie na spokojnie poogladam, może też znajdę coś dla siebie.

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
mygosia, przecież już masz ciepłą myszkę. ;-) Po co Ci druga? :-P

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
mygosia, Weź i zamów to do kompletu :mrgreen: http://usb.brando.com.hk/...=015&cat_id=050

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Masakra. Ktos widzial moze juz pisuar na USB ?

Albo inny odbiornik moczu ?

Śmiejcie się, smiejcie.... :-x

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
mygosia napisał/a:
Śmiejcie się, smiejcie.... :-x

Gosia, ja Cię rozumiem. Mi też zawsze marznie prawa dłoń, jak pracuję przy kompie. Już parę razy zastanawiałam się nad zakładaniem rękawiczek.

Skocz do: