chrystian87  Dołączył: 03 Sie 2008
[Chrystian87] moje zdjęcia...
Witam, wstawiam jedne z pierwszych zdjęć do oceny ;-) na początek mglisty poranek....

1

2

3

Bruinen  Dołączył: 03 Sty 2008
2 całkiem fajna ;)

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
chrystian87, mmm, lubie takie przymglone klimaty :-D Co do pierwszej pewnie, niektórzy przyczepili by się do pewnych spraw (horyzont w połowie, temat czyli stodoła troche "wychodzi" z kadru ;) ), ale osobiście też mi się podoba a nawet w pewien sposób ... hipnotyzuje :shock: ... ciekawe uczucie :roll:

dzieki za komentarze:) co do łodki to jak stałem tam na brzegu i patrzyłem we mgłe to w pewnym momencie ciarki mnie przeszły :-D

rychu  Dołączył: 08 Paź 2006
chrystian87 2 bardzo ładne, tylko po co ta winieta?

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
2 najbardziej mi sie podoba klimat jak w "nożu w wodzie" Polańskiego

miodzik  Dołączył: 19 Lut 2008
mi osobiście też dwójeczka najbardziej się podoba. a skąd ta winietka na nr 1 i 2?

andreo  Dołączył: 27 Cze 2008
rychu napisał/a:
po co ta winieta?

też nie lubię ... i to była 1 rzecz na którą zwróciłem uwagę...
.... ale po długim patrzeniu ... a na fotki 1i2 mogę długo patrzeć...
doszedłem do wniosku że może być.....

co do winiety to wiem że może nie każdemu się podoba ja jakoś lubię ten efekt...a robiona była w Lightroomie. pozdro

waldesss  Dołączył: 23 Cze 2008
mnie ta wineta bardzo odpowiada, 2 świetna

DeKa  Dołączył: 09 Kwi 2008
nikt o 3 nie pisze a mnie się podoba jednak 2 lepsza, nieźle

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
1 i 2 mi się podobają, klimat mgły to fajna sprawa.

Nazwany  Dołączył: 31 Lip 2008
Chrystian 87 Mnie do gustu przpadła fotka nr.3 , którą nazwałem "prywatne ognisko". Bardzo ładnie wychycony fragment otaczającej nas rzeczywistości. Można jedynie pogratulować spostrzegawczości i celnego oka w jej przedstawianiu.

dzięki :-) kolej na kolejne zdjęcia, teraz trochę z innej beczki i z innej "puszki" (fuji s6500)

4

5 moja modliszka (parę dni temu złożyła zapłodniony kokon :mrgreen: )

6

7

sioux  Dołączył: 14 Kwi 2008
No! Klękam! 2 - rewelka. Prawie jak Styks. TYYlko Harona nie widać... brrr może i lepiej :)
Z nowszych fajna jest Ważka nr 6.
Pozdro

Gavreel  Dołączył: 21 Sie 2008
2 świetny klimat i winietka wg. mnie pasuje. Co do owadów to ładnie uchwyciłeś 5 i 7. W 5 jak jakiś obcy i fajne kolorki a w 7 lubię takie ujęcia owadów od przodu.

wrzucę jeszcze 2 inne wersje łódeczki:)

2b

2c

karmazyniello  Dołączył: 05 Lut 2008
Oba odpadają. pierwsze smoliste, a drugie to chciałbym zaznaczyć że sepia robiona metodą tradycyjną nie pochłania koloru białego jak tutaj co jest fatalnym efektem. spróbuj przywrócić łódce kolor biały, a będzie lepiej. tak mi się wydaję ;-)
pozdrawiam

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
2b i2c nie dorównują oryginałowi moim skromnym zdaniem.
Zdjęcia z Fuji fajne chociaz ja nie przepadam za makro

disciple  Dołączył: 19 Mar 2008
pierwsza wersja dwójki jest wg mnie najlepsza - niesamowity jest ten efekt bezkresnej dali :-)

4-ka jest też wyrazista ale jakby widać lekki stok terenu bo chyba więcej nieba jest po prawej stronie
nr 6 mnie zmiażdżył ;-)
gratulacje!

[ Dodano: 2008-10-13, 10:54 ]
pierwsza wersja dwójki jest wg mnie najlepsza - niesamowity jest ten efekt bezkresnej dali :-)

4-ka jest też wyrazista ale jakby widać lekki stok terenu bo chyba więcej nieba jest po prawej stronie
nr 6 mnie zmiażdżył ;-)
gratulacje!

Skocz do: