Matewka  Dołączył: 16 Wrz 2006
[Matewka] Zdjęć kilka
Dzień dobry wszystkim :) Chciałbym się pochwalić tym, co udało mi się popełnić odkąd zmieniłem się z ciemniaka w cyfraka:

1.

2.

3.

4.

5.

Te i inne wynalazki można też znaleźć na stronie mojej galerii www.matewka.digart.pl.
Liczę na komentarze, zarówno te pochwalne, jak i racjonalne ;)

powalos  Dołączył: 20 Kwi 2006
Bardzo rzadko komentuję fotki innych. Teraz jednak zabieram głos ponieważ te zdjęcia są nieostre. Tak to przynajmniej wygląda na moim monitorae w pracy. Mam wrażenie, że wszystkie są takie jakieś mętne. Pzdr.

pkosela  Dołączył: 25 Lip 2006
Z tych czterech (ponumeruj!) podoba mi się pierwsze. Szkoda tylko, że ostrość przed gadem.
Nie mam nic przeciwko cz-b, a nawet wręcz przeciwnie, ale te mnie jakoś nie przekonują. No, może ostatnie - coś się dzieje. :-)

powalos, rzeczywiście nie są to żylety, ale u mnie nie jest tragicznie. Da się oglądać. Proszę innych o potwierdzenie czy rzeczywiście są mętne, bo dla mnie jako autora zdjęć łatwiej jest zinterpretować ich zawartość i pewnie mój mózg sam wyostrza te zdjęcia podświadomie.

Przypominam też o mojej galerii i czekam na komentarze. Bardzo są mi potrzebne, jako zapalonemu amatorowi.

Gavreel  Dołączył: 21 Sie 2008
potwierdzam, zwróciłem na to samo uwagę zanim jeszcze przeczytałem komentarze. Fajna by była żabka gdyby była ostra :) a z b&w przemawia do mnie zdjęcie nr 4 . Chociaż we wszystkich b&w nie widzę "klimatu czarno-białego".

zdjęcie 1. nie wyświetla mi się

DeKa  Dołączył: 09 Kwi 2008
ja też jedynki nie widzę a podoba mi się 4

Mi też się 1 nie wyświetla ;P
Zaraz spojrzę na picase. Tam musi być coś nie tak...

[ Dodano: 2008-09-14, 22:12 ]
Jedynka powraca ;)

[ Dodano: 2008-09-14, 22:15 ]
Coś nie działa... Spróbuję inny link:

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Ciekawie.

powalos  Dołączył: 20 Kwi 2006
Moim zdaniem jedynka najlepsza ze wszystkich.

DeKa  Dołączył: 09 Kwi 2008
ładne tylko szkoda, że ostrość Ci uciekła

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
z tego co wiem, Matewka ostrzy ręcznie, nawet na kicie.. poprawi mnie jeśli się mylę.

Skocz do: