otacon  Dołączył: 12 Maj 2008
kiedys tez mialem kociarnie w okolicy, az od swojej lubej wzialem slicznego malego rudzielca (kociaka) jak podrosl, to w calej okolicy nie bylo ani jednego kota, no poza Rudim;] a uciazliwosci z nim nie bylo zdanej bo zjawial sie w domu raz na 2 dni zeby zjesc przespac sie i znowu uderzal "na wies". Niestety nosil wilk razy kilka poniesli i wilka i Rudiego nie ma juz z 2 miechy, widocznie napatoczyl sie gdzies na jakies auto, psa, czy idiote z wiatrowka :( Ale wracajac do tematu pomysl czy takie rozwiazanie nie bedzie dla Ciebie dobrym rozwiazaniem, tym bardziej, ze przeciez skoro to bedzie Twoj zwierzak to bedziesz o niego dbal, co jakis czas podjedziesz z nim do weterynarza, na badanie czy zdrowy wiec bedziesz mial przynajmniej spokoj jesli chodzi o dziecko.. dziecko bedzie sie wychowywalo ze zwierzakiem - a to takze bedzie mialo na nie dobry wplyw... przemysl to.. zobaczysz pokochasz tego zwierzaka:P i bedziesz przyjacialom zyczyl na swieta - "a żeby CI kot siasiada na podworko sral" :D i podsuwal rozwiazanie problemu...
albo przejrzyj to i cos pewnie znajdziesz http://www.allegro.pl/474...e_zwierzat.html

P.S.
@Kasia kup kuwete i staraj sie go nauczyc ten tego do kuwety:P uwierz mi da sie;]

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
otacon napisał/a:
zjawial sie w domu raz na 2 dni zeby zjesc przespac sie i znowu uderzal "na wies"
no i po co hodować takiego zwierzaka, co to ani pogłaskać ani popatrzeć się nie da prawie bo co 2 dni przyjdzie się nażreć i się zmywa? To całkiem jak mieć dzieci na studiach :evilsmile:

Kasia  Dołączyła: 30 Cze 2008
otacon napisał/a:

@Kasia kup kuwete i staraj sie go nauczyc ten tego do kuwety:P uwierz mi da sie;]

He he ja wiem, że sie da i on umie :P Ale jest drań dożarty i złosliwy :P
Nie pierwsze moje zwierze ;-)

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
Kasia napisał/a:
Nie pierwsze moje zwierze
No tak, masz jeszcze Żabę ;-)

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
Kasia napisał/a:
Ale jest drań dożarty i złosliwy :P Nie pierwsze moje zwierze ;-)
Żaba? a jakie było wcześniej? :evilsmile:

Kasia  Dołączyła: 30 Cze 2008
Jest jescze kurczak w zamrażarce i wspomniane przez mygosię roztocza w dywanie.
A tak to jescze psiaki, inne kociaki i inne zwierzątka potocznie zwane domowymi.

Skocz do: