Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
Magia i Miecz :-P

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
to inny watek, tutaj chodzi o PC, konsole
:P

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
alkos napisał/a:
CS?
crpg?
TTomek napisał/a:
A z gier nie komputerowych RPG ktoś grywał?
Łojezu, to dopiero pożeracz czasu. Ale przynajmniej w towarzystwie.
YellowLabel napisał/a:
to inny watek, tutaj chodzi o PC, konsole
A mamy taki wątek?

TTomek  Dołączył: 02 Mar 2008
No wreszcie ktoś kto tracił czas na prawdziwe RPG :-P Kurcze jak sobie przypomnę te nocy spędzone z kumplami na sesjach... eh

BuR-ToN  Dołączył: 18 Cze 2008
Vampirzyło się kiedyś... ale nie wciągneło mnie to za bardzo.

BuR-ToN, bo Wampir był ogółem za prostym systemem jak dla mnie... Ale to może tylko moja opinia :-P

BuR-ToN  Dołączył: 18 Cze 2008
TTomek, Wydaje mi się że mnie to nie wciągneło ponieważ jak dołączyłem do gry to wszyscy już czuli ten klimat a ja byłem zielony. Po 2-3 Larpach zrezygnowałem.

BuR-ToN, być może, ja miałem z tym krótko styczność ale za to w D&D ostro pykałem ;-)

RiddlerPL  Dołączył: 19 Sty 2008
TTomek napisał/a:
A z gier nie komputerowych RPG ktoś grywał? Jakieś D&D albo coś? To jest dopiero zabawa :-)

Warhammer RPG - ale jakoś system się nie podobał.

Grałem też kilka dłuższych historii w AD&D (2 i 3 edycja) w światacj kreowanych pzrez MG. Całkiem miodne było (jedna trwała z przerwani prawie półtopra roku - średnio sesja na 2 tygodnie). Tak więc mam pewne doświadczenie. Moja ulubiona postac to była elfka - assasinka. Taka baaaardzo zła pani. ;D

Zaś z cRPG sporo w Lineage 2 grałem. Serwery to L2 Paradise i L2 Dex. Też było fajnie. ;D

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
Tylu zapalonych graczy, a jakos tego nie widac po Folding@Home :evilsmile: :evilsmile: :evilsmile:

Brac sie do roboty!!!! ;-)

Skocz do: