Throwend  Dołączył: 26 Kwi 2007
Heh, no dobra, z poprawianiem jasności poczekam az bede miał lepiej ustawiony monitor ;-)

Ka_Seciak  Dołączył: 28 Cze 2007
voorjaarman napisał/a:
Ja osobiście Twoją przeuroczą 17-kę zepsułbym tak:

A zepsułbym jeszcze inaczej:

18 - 21: bomba ;-) Uwielbiam takie klimaty. Chociaż w 19 uciekają szczegóły w czerniach.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
18 za ciemne
19 sam nie wiem
20 chyba ok.
21 fajnie wygląda ta łódka walczaca z falą ale niestety u mnie jest za ciemne

maslot  Dołączył: 11 Cze 2008
Ciemno. Troszkę niezrównoważone kompozycje: jak po prawej stronie kadru jest ciemno, to ludziki daj na lewą - dla równowagi.

Ech, muszę znaczy się powalczyć z monitorem... Dla mnie są dość jasne... Kufta, chyba dam sobie spokój z wstawianiem fotek dopóki nie znajde jakiegoś sprzętu na którym się to normalnie wyświetla... Chociaż nie wiem czy wytrwam w tym postanowieniu ;-)

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Potwierdzam, za ciemno i zbyt matowo niestety.

Ok, to tym razem prosto z aparatu, no poza kadrowaniem i zmianą kolorystyki, w niektórych przypadkach...

22.

23.

24.

Gavreel  Dołączył: 21 Sie 2008
22. takie dla mnie byle jakie
23. byłoby super gdyby nie to rozmazane z lewej ;-) BTW nie wiem dlaczego ale nie cierpię jak ktoś operuje aparatem w ten sposób jak ta pani :) ale zdaję sobie sprawę, że to kwestia indywidualna (tak samo jak moja opinia).
24. Bardzo mi się podoba.

Gavreel, Heh, no nie jest to dzieło sztuki. Dlatego wystawiam, bo inaczej bym wiedział że jest superfajne ;-)

Gavreel napisał/a:
byłoby super gdyby nie to rozmazane z lewej

Heh, powiem koledze, ze się rozmazał trochę ;-)

24. To sie cieszę :mrgreen:

Kosior  Dołączył: 26 Cze 2008
22, 23 nie podobają mi się. I skąd ta alfa? Nie nauczyłeś się, jaki jest jedyny słuszny system ! Siadaj ! Jedynka !

24 - Podoba mi się, ale chyba naświetliłbym mocniej o działkę.

Jaka jest myśl przewodnia 22-23?
Na 24 widzę jakieś artefakty.
Gavreel napisał/a:
BTW nie wiem dlaczego ale nie cierpię jak ktoś operuje aparatem w ten sposób jak ta pani :)

A ja wiem. Nie potrafisz tak wdzięcznie odchylać małego palca jak pani na zdjęciu i zazdrościsz.

Kosior napisał/a:
I skąd ta alfa? Nie nauczyłeś się, jaki jest jedyny słuszny system

Chciałem udokumentować tę herezję ;-)

maslot, 22 sponsoruje literka L oraz cyfra 2, a na 23 możemy zajrzeć w czeluści systemu Alfa ;-)

Hmmm, nie widzę artefaktów na 24... Może mam słabszy monitor...

Throwend: tak ukryte przesłania musisz prezentować wprost :-) Ja widzę coś w okolicach prawego górnego rogu.

Skocz do: